Haberler

Liverpool, Beşiktaş'ın Rakibi Monaco'dan Lemar İçin Harekete Geçti

Güncelleme:

Liverpool, Coutinho'nun Barcelona'ya transfer olması ihtimaline karşın, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Monaco'da forma giyen Thomas Lemar için harekete geçti.

İngiliz devi Liverpool Brezilyalı yıldızı Coutinho'nun Barcelona'ya transferinin gerçekleşme ihtimaline karşın yıldız futbolcunun yerine ilk adayı buldu.

KLOPP'UN İLK ADAYI LEMAR

L'Equipe'in haberine göre; Geçtiğimiz sezon Monaco ile başarılı bir performans sergileyen Thomas Lemar, Jurgen Klopp'un transfer listesinin ilk sırasında yer alıyor. Monaco'nun transferdeki önceliği ise Mbappe'nin PSG'ye gidişi bu yüzden Thomas Lemar için Liverpool'un yaptığı 72 milyon Euro'luk teklife henüz bir cevap vermedi.

COUTİNHO'NUN YERİ DOLACAK

Barcelona'nın Philippe Coutinho için transfer sezonunun son anına kadar baskı yapmaya devam edeceği yönündeki baskının farkında olan Liverpool yönetimi, Coutinho'nun yerine aynı tarzda bir oyuncuyu kadrosuna katarak takımı güvence altına almak istiyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Philippe Coutinho Jurgen Klopp Liverpool Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title