Haberler

Ligue 1'i sallayan Farioli'den Fatih Terim'e sürpriz hediye! Yazdığı not hocayı mest etti

Güncelleme:

Fransa Ligue 1'de 2. sırada yer alan ve tek namağlup takım olan Nice'in teknik direktörü Francesco Farioli, Fatih Terim'e imzalı forma gönderdi. İlk hocalık deneyimini Süper Lig'de yaşayan İtalyan hoca, Terim'e yazdığı notta "Tek büyük imparator ifadelerini kullandı.

Geçen sezon Fatih Karagümrük'te görev yapan şu an ise Nice'i çalıştıran Francesco Farioli, Süper Lig'de fırtınalar estiriyor. Takımı, Ligue 1'de namağlup 2. sırada bulunan Farioli, Fatih Terim'e "Tek büyük imparator" notuyla imzalı forma gönderdi.

"UMARIM BU SEZON HAK ETTİĞİNİZ BAŞARIYI YAKALARSINIZ"

İmzalı formayı sosyal medya hesabından paylaşan Fatih Terim, Farioli'ye teşekkür ederek, "Bu güzel hediye için teşekkür ederim. Umarım bu sezon hak ettiğiniz ve hayal ettiğiniz başarıyı yakalarsınız." ifadelerini kullandı.

NAĞMALUP LİDER

Francesco Farioli'nin çalıştırdığı Nice, Fransa Ligue 1'de 26 puanla 2. sırada bulunuyor. Lider PSG ile arasında 1 puan fark bulunan Nice, 12 haftada ligde hiç mağlubiyet yaşamadı.

Fatih Terim'in paylaşımı şöyle:

Ligue 1'i sallaya Farioli'den Fatih Terim'e sürpriz hediye! Yazdığı not hocayı mest etti

Ligue 1'i sallaya Farioli'den Fatih Terim'e sürpriz hediye! Yazdığı not hocayı mest etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Francesco Farioli Fatih Terim Fransa Fatih Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title