Haberler

    Lig Tv'den Fenerbahçe'ye Rest

    Lig TV’nin yöneticisi Şansal Büyüka, Fenerbahçe’nin ‘ligden çekiliriz’ restine cevap verdi.

    Milliyet’teki haftalık röportaj dizisinde Bilal Meşe’nin sorularını yanıtlayan Lig TV’nin yöneticisi Şansal Büyüka’nın gündeminde Fenerbahçe’nin ‘ligden çekilme’ konusu da vardı.

    Büyüka şunları söyledi:

    “Ligden çekilme kolay bir iş değil. İnandırıcı bulmam bunu. İnandırıcı olmasını da istemem. Fenerbahçe çok ciddi hakem hataları ile 2 maç kaybetti. Galatasaray’ın da Rize’de penaltısı verilmedi. Fenerbahçe lehine hatalar oldu. Alves 1-2 maçta atılabilirdi. Hakkını ararken ligden çekilirim demen doğru değil. Ancak tepkilerini anlıyorum. 3 Temmuz’un ardından adil yargılanma kuşkusundan sonra Fenerbahçe’nin psikolojisinin bu tepkilere elverişli durumda olduğunu düşünüyorum. Tapeler yeterli değil derken, tapelerden 6,5 yıl hapis cezasını da hiç doğru bulmuyorum. Aziz Yıldırım’a verilen cezayı ağır buluyorum. Zaten 17 Aralık tahliyelerindeki hukuki gerekçeyi okuyunca şike davası bana çökmüş gibi görünüyor. Ama ligden çekiliriz lafı doğru değil. Bir de şu var... Her fırsatta ligden çekiliriz deyip bunu yapmazsanız sizin söylediğinizin bir inandırıcılığı kalmaz.”

    Röportajın tamamı için tıklayın

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Şansal Büyüka Fenerbahçe Milliyet Lig Tv Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title