Haberler

Kuşadası Açık Su Yüzme Şampiyonası Üniversite Öğrencilerine Eğitim Desteği Sağladı

Güncelleme:

Kuşadası Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen Açık Su Yüzme Şampiyonası, üniversite öğrencilerine eğitim desteği sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Şampiyonaya Türkiye genelinden 213 sporcu katıldı ve yarışlar farklı kategorilerde gerçekleşti. Yarış öncesi Gazze'ye yönelik saldırılarda hayatını kaybeden çocuklar ve yüzücülerin anısına saygı duruşunda bulunuldu. Yarışta dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Kuşadası bu yıl bir kez daha üniversite öğrencilerine eğitim desteği sağlamak amacıyla düzenlenen Açık Su Yüzme Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı.

Kuşadası Belediyesi'nin desteğiyle Açık Su Yüzme Şampiyonası Kuşadası'nda üçüncü kez düzenlendi. Dünyaca ünlü Mavi Bayraklı plajı Kadınlar Denizi'nde üniversite öğrencilerine eğitim desteği sağlamak amacıyla düzenlenen şampiyonaya Türkiye genelinden amatör ve profesyonel olmak üzere yaklaşık 213 sporcu katıldı. Yarışma 1500- 3000 metre ve bayrak yarışı kategorilerinde gerçekleşti.

Yarışma öncesi İsrail tarafından Gazze'ye yönelik gerçekleştirilen saldırılar nedeniyle hayatını kaybeden çocuklar ve yüzücülerin anısına açık denize siyah çelenk bırakılarak saygı duruşunda bulunuldu. Ardından startı verilen yarış boyunca güvenlik amacıyla AKUT Su Arama ve Kurtarma Timi ile Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı'na bağlı 9 kişilik dalış timi botlarıyla denizde yüzücülere eşlik etti. Yarışta dereceye giren sporculara ödülleri Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kuşadası Belediyesi Eğitim Desteği Kuşadası Türkiye Gazze Turizm Eğitim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title