Haberler

Kupa seremonisinde Şanlıurfa Valisi ve eski kulüp başkanı kameralar önünde birbirine girdi

Güncelleme:

TFF 2. Lig play-off final maçında Bucaspor 1928'i 3-0 mağlup eden Şanlıurfaspor, Spor Toto 1. Lig'e yükseldi. Kupa seremonisinde Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Şanlıurfaspor eski kulüp başkanı Emin Yetim arasında tartışma yaşandı. O anlar canlı yayına da yansıdı.

TFF 2. Lig play-off finalinde Bucaspor 1928'i 3-0 mağlup eden Şanlıurfaspor, Spor Toto 1. Lig'e yükselen üçüncü ve son takım oldu. Maç sonunda futbolcular büyük sevinç yaşarken kupa seremonisi sırasında Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Şanlıurfaspor eski kulüp başkanı Emin Yetim arasında tartışma yaşandı.

KUPAYI ÇEKİP ELİNDEN ALDI

Kameralar tarafından saniye saniye kaydedilen tartışma esnasında Vali Ayhan, kupayı Emin Yetim'in elinden alıp alandan uzaklaştırmak istedi. O esnada diğer yöneticilerin de araya girmesiyle tartışma daha da şiddetlendi. Hatırlanacağı üzere Emin Yetim, 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti milletvekili adayıydı.

YETİM'DEN AÇIKLAMA: SAYGI DIŞI HAREKET

Olay sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Emin Yetim, "Şanlıurfaspor için kapanma kararı alındığında ben bu şehrin bir evladı olarak, bu kararın karşısında durdum. Şanlıurfaspor'un şampiyon olması için siz değerli hemşehrilerime söz verdim. Bu sözün yerine gelmesi için gövdemi taşın altına koydum. Bugün Şampiyonluk kutlamasında, hepinizle beraber bu sevinci yaşadığım esnada ilimizin valisi Salih Ayhan'ın kişisel hırslarına yenilerek, 85 milyonun önünde şahsıma yönelik yaptığı saygı dışı hareketi kamunun vicdanına bırakıyorum" ifadelerine yer verdi.

İşte Yetim'in o paylaşımı;

Kupa seremonisinde gerginlik! Şanlıurfa Valisi ve eski kulüp başkanı kameralar önünde birbirine girdi

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Spor

Şanlıurfaspor Salih Ayhan Şanlıurfa Bucaspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

Aziz Gül:

Madem urfa senin için bukadar önemli idiyse urfasporu bırakıp da yarı yolda gitmeyecektin emin yetim

21
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title