Haberler

Kula'dan Hido'ya Davet

All-Star 2016 öncesi düzenlenen yarışmada birinci olan Kula’lı öğrenciler hediyelerini aldı.

All- Star 2016 öncesi düzenlenen yarışmada birinci olan Kula'lı öğrenciler hediyelerini aldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Spor Toto All-Star 2016 öncesi internet üzerinden düzenlenen #AllStarHareketim yarışmasında çektikleri video ile birinci olan Manisa'nın Kula ilçesindeki Mehmet ve Hüseyin Tosun İlkokulunun 4/B sınıfının öğretmeni Ahmet Yelken ve öğrencileri federasyon tarafından gönderilen hediyelerini aldı. Minik öğrenciler Basketbol Federasyonuna teşekkür ederek TBF CEO'su Hidayet Türkoğlu'nu Kula'ya davet etti.

Mehmet ve Hüseyin Tosun İlkokulu 4/B öğrencileri, öğretmenleri Ahmet Yelken ile birlikte sınıf içerisinde çekmiş oldukları videoyu sosyal paylaşım sitesi üzerinden #AllStarHareketim yarışmasına göndererek birinci seçildi. Yüzlerce video içinden yarışmanın birincisi seçilen görüntünün sahibi olan 4/B sınıfının öğretmeni Ahmet Yelken, Spor Toto All-Star başlama atışını yaparak büyük bir gurur yaşadı.

Yarışma öncesini ve All-Star'da başlama atışını değerlendiren Sınıf Öğretmeni Ahmet Yelken, "Türkiye Basketbol Federasyonu'nun internet üzerinden yapmış olduğu yarışmaya katıldık. Bir video çektik, bu video sonucu yarışmada birinci olduk. Bununla birlikte Spor Toto All-Star 2016 başlama atışını bizim yapmamızı istediler ve yaptık. Daha sonra TBF öğrencilerimize hediyeler gönderdi. Bu hediyeler ile öğrencilerimize basketbol sevgisini aşılamaya çalışıyoruz. TBF Başkanı Harun Erdanay'a, CEO'su Hidayet Türkoğlu'na teşekkür ediyoruz" dedi.

"HİDAYET TÜRKOĞLU AMCAMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Öğrencilerden Reyhan Yağcı ise, "Yapılan yarışmada birinci seçildiğimiz için çok mutluyuz öğretmenimize teşekkür ediyoruz" diyerek duygularını ifade ederken, Furkan Yaşar isimli öğrenci de, "Yarışmada birinci olduk, Hidayet Türkoğlu amcamıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Mehmet Saracaloğlu ise öğretmen ve öğrencileri kutlayarak, "Başarılarının devamını diliyorum. Aynı zamanda TBF'ye ve Hidayet Türkoğlu'na teşekkürlerimi iletiyorum" diye konuştu.

Öğrenciler hep birlikte büyük bir hayranlık duydukları TBF CEO'su Hidayet Türkoğlu'nu Kula'ya davet etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hidayet Türkoğlu Türkiye Star Kula Spor Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title