Haberler

Köy Okulundan Türkiye Şampiyonasına

Ordu'nun Çaybaşı ilçesindeki bir ortaokulda görev yapan beden eğitimi ve spor öğretmeni, öğrencilerle birlikte azimli çalışmaların ardından ciddi başarılara ve derecelere imza attı.

Ordu'nun Çaybaşı ilçesindeki bir ortaokulda görev yapan beden eğitimi ve spor öğretmeni, öğrencilerle birlikte azimli çalışmaların ardından ciddi başarılara ve derecelere imza attı.

Serkan Türkoğlu isimli beden eğitimi ve spor öğretmeni, ilk görev yeri olarak 2012 yılında Ordu Çaybaşı İlküvez Ortaokuluna atandı. Denizli'den Ordu'ya gelen Türkoğlu, görev yapacağı 610 öğrencisi bulunan İlküvez Ortaokuluna ulaştı. Kısıtlı imkanlar ile derslerine devam eden Türkoğlu, öğrencilerin spora olan ilgi ve alakasını fark edince, okul aile birliği, hayırsever işadamları ve dernekler ile görüşüldü, öğrencilerin forma, spor malzemeleri ve top ihtiyaçları karşılandı. Çaybaşı Belediyesi ile görüşülerek İlküvez'de bulunan halı sahanın kullanılması sağlandı. Öğrencileri ile birlikte çalışmalarını hafta sonları da devam ettiren Türkoğlu, öğrenciler ile birlikte, farklı spor dallarında çok sayıda il birincilikleri, Türkiye genelinde çeşitli spor branşlarında dereceler almaya başardı.

Öğrencileri ile birlikte onlarca başarıya imza atan Serkan Türkoğlu isimli beden eğitimi ve spor öğretmeni, okulun var olan ve yemekhane olarak kullanılan spor salonunu, öğrencilerin daha rahat spor yapabileceği bir alana dönüştürmeyi, ardından da Türkiye ve Avrupa birincilerini yetiştirmeyi hedefliyor. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çaybaşı Türkiye Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Ayhan kurt:

Hadi hayırlısı

0
0
yanıtYanıtla
MEHMET ÜNLÜ:

VALLA helal olsun Serkan Türkoğlu hocamıza o kadar zor imkanlarda böle başarı diğer hocalara örnek olur umarım başarıların devamını diliyorum sayın hocam

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title