Haberler

Korkmaz: Elimde Sihirli Değnek Yok

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Bordeaux Karşısında Alınan 4 -3'lük Zaferden Sonra Takımdaki Tüm Oyuncuları ve Emeği Geçenleri Kutladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Bordeaux karşısında alınan 4-3'lük zaferden sonra takımdaki tüm oyuncuları ve emeği geçenleri kutlarken, ''Galatasaray'ın hedefi Türkiye ligi ve kupa şampiyonluğu değildir, onlar Avrupa'da başarı için araçtır'' dedi.

Korkmaz, takımın başına 3 gün önce geldiğini ve bu sürede birşey yapamayacağını da vurgulayarak, ''Bizim elimizde sihirli değnek yok'' dedi.

Bülent Korkmaz, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, oyuncularının maçta çok iyi mücadele ettiklerini dile getirerek, ''Maçın bitiş düdüğüne kadar oyunu bırakmadılar. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, maçın sonuna kadar takımlarını desteklediler. Galatasaray gibi büyük camianın, büyük taraftarı olur'' diye konuştu.

Bordeaux Teknik Direktörü Blanc'ın, ''Galatasaray, UEFA Kupası'nda belki final oynayabilir'' açıklamasının hatırlatılması üzerine Korkmaz, ''Kendisine bu sözleri için teşekkür ediyorum. Basamakları teker teker çıkmak lazım. Bir yolda gidiyorsanız hedef final olmalı. Galatasaray'ın her zaman hedefi Türkiye'de lig şampiyonluğu ve kupayı almak değildir. Bu araçtır. Önemli olan UEFA Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde başarıya ulaşmaktır'' dedi.

Korkmaz, takımın başına 3 gün önce geldiğini ve bu sürede birşey yapamayacağını vurgulayarak, ''Bizim elimizde sihirli değnek yok'' dedi.

Maç öncesinde futbolcularıyla bire bir konuştuğunu ifade eden Korkmaz, ''Onlara, iyi oyuncu olduklarını, yeteneklerinin yanında takım olmak gerektiğini söyledim. Teknik direktörün, futbolcularına her zaman için gerçek ve doğru şekilde konuşması gerekir, bunu yaptık'' diye konuştu.

Galatasaray'ın elinde çok iyi bir kadro olduğunu vurgulayan Korkmaz, herkesten sabır istedi.

Korkmaz, şöyle devam etti:

''Herkes bilmeli, Galatasaray'ın elinde çok iyi kadro var. Yerli ve yabancı oyuncular kaliteli. Galatasaray, bu kadrosunu korursa ve kaliteli takviye yapılırsa Avrupa'da final de oynar, kupayı da alır, ama herşeyden önce sabır. Sabır olursa başarı da gelir.''

Hamburg ile eşleşmelerinin hatırlatılması üzerine Kormaz, ''Hamburg'a daha var. 2 maçta galip geldiler. Benim düşüncemde Konyaspor maçını kazanmak var. O maçı kazanıp. önümüzdeki haftalara bakmak istiyoruz'' dedi.

Korkmaz, Milan Baros'un ilk yarıda ayağının yarıldığını ve 6 dikiş atıldığını ifade ederek, oyuna devam ederek gösterdiği özveriden dolayı kendisine teşekkür etti.

Galatasaray'dan ayrılan eski teknik direktör Michael Skibbe'ye de teşekkür eden Korkmaz, ''Maçı 0-0'lık bir skorla Ali Sami Yen'e getirdi'' diye konuştu.

Galatasaray, Konyaspor maçının hazırlıklarına, yarın sabah basına kapalı yapacağı antrenmanla başlayacak.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title