Haberler

Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol Takımı Kastamonu'yu Yendi

Güncelleme:

Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol Takımı, Kastamonu Belediyesi GSK'yı 37-29'luk skorla yenerek Süper Lig'de namağlup yoluna devam ediyor.

Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol Takımı, Kastamonu Belediyesi GSK'yı 37-29'luk skorla kazanarak, Süper Lig'de yoluna namağlup devam ediyor.

Hentbol Kadınlar Süper Lig 10'uncu hafta maçında Kastamonu Belediyesi GSK'yı konuk eden Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol takımı, karşılaşmayı 37-29'luk skorla kazanarak ligde kayıpsız ilerliyor. Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon'da oynan maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı oynayan Mavi Kelebekler, devre arasını 15-13 önde kapattı. İkinci yarıda da baskısını sürdüren Konyaaltı, Kastamonu temsilcisinin defansını zor durumda bıraktı. Ligin güçlü ekiplerinden Kastamonu Belediyesi GSK mücadelesini kazanan Antalya temsilcisi, şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geride bıraktı. Kalede Sevilay İmamoğlu Öcal üst üste kritik kurtarışlar yaparken, hücumda ise Bilgenur Öztürk attığı gollerle maçın seyrini değiştirdi. Süper Lig'deki liderliğini aldığı galibiyetle sürdüren Mavi Kelebekler, EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nda İspanya temsilcisi Granollers takımı ile deplasmanda 18 Kasım Cumartesi günü (Türkiye Saati ile 14.30) oynayacağı 3'üncü tur maçı öncesinde moral buldu.

"Krtiik bir virajı atlattık"

Kastamonu'yu yenerek Süper Lig'deki kritik maçlardan birini geride bıraktıklarını aktaran Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol Takımı Yardımcı Antrenörü Tufan Dağseven, "Geçen gün arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirmede kritik 3 maçımız olduğunu söylemiştik. Bu üç maçın ikisini kazandık. Mutluyuz. Bu moralle Avrupa Kupası maçına çıkacağız" dedi. Yaptığı kurtarışlarla galibiyete büyük katkı sağlayan kaleci Sevilay İmamoğlu Öcal, "Bu hafta, şu ana kadar olan sezonun en önemli haftasıydı. İspanya ile oynayıp iki sayı farkla da olsa kazanmayı bildik. Ama ligimizde çok tempolu maç oynayamıyoruz. O anlamda Avrupa maçı öncesi Kastamonu maçı bizim için çok önemliydi. Çünkü İspanya maçına hazırlık olarak düşündük ve galip geldik" dedi. Hücumda rakibe zor anlar yaşatan Bilgenur Öztürk ise "İspanya maçı öncesi bizim için çok önemli bir prova oldu. Kendimizi tekrar görme şansımız oldu. Takım olarak çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Şimdi İspanya'da oynayacağımız maça odaklandık. Deplasmanda da kazanarak turu geçmek istiyoruz" şeklinde konuştu. Mavi Kelebeklerin aldığı galibiyetten dolayı mutlu olduklarını kaydeden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, sporcuları ve teknik ekibi tebrik etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kastamonu Belediyesi Konyaaltı Belediyesi Konyaaltı Kastamonu Gsk Antalya Süper Lig Spor Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title