Haberler

Kim Ne Dedi?

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş’ın Gaziantepspor deplasmanında 2-1 galip gelmesini spor yazarları değerlendirdi.

"İstediğim Beşiktaş bu"

Rıdvan Dilmen - Fotomaç

Beşiktaş, Gaziantepspor'u yenerek hem puan anlamında hem de psikolojik anlamda çok çok önemli bir galibiyet elde etti. Kasımpaşa maçı artık çok daha önemli hale geldi. Gaziantepspor formda bir takım. Beşiktaş bu deplasmanda önemli bir üç puan kazanarak geçen haftaki Kayseri Erciyes galibiyetini de daha anlamlı kıldı.

Bunun yanında hafta içi Kasımpaşa ile önemli bir mücadeleye çıkacaklar. Beşiktaş dün maça "Eğer Gaziantep'te kazanırsam yarışta ben de olurum" düşüncesiyle çıktı. ve kazanarak bu düşünceyi pratiğe geçirme şansını da yakaladılar.

İlk 4 haftadaki temposu yüksek, önde baskı yapan Beşiktaş dün de Gaziantepspor karşısında maça aynı şekilde başladı. 4-2-3-1'i mükemmel uyguladılar. Veli ile Atiba ikilisi takımı öne taşıyan isimler oldular.

Hemen hemen dönen topların tamamını Beşiktaş aldı. Gaziantepspor'a ilk 30 dakika boyunca hiç pozisyon vermediler.

Yazının devamını okumak için tıklayınız…

Kartal hasreti bitirdi

Güntekin Onay – Vatan

Beşiktaş maça iyi başladı ve ilk 30 dakika kontrolü tamamen elinde tuttu. 3 maçtır gol yemeyen G.Antepspor karşısında maçın en iyilerinden Gökhan Töre'nin asist yaptığı pozisyonda Olcay'ın şık kafa golü ile de oyun üstünlüğünü skor üstünlüğüne dönüştürdü.

Golün ardından orta alanda rakibine iyi baskı yapan siyah-beyazlılar, G.Antepspor'un kalesine gelmesine izin vermedi. Veli ve Atiba orta alanda kazandıkları toplarla Beşiktaş'ın rakibine üstünlük kurmasında başrol oyuncuları idi. Olcay da son derece diri ve istekli idi.

Yazının devamını okumak için tıklayınız…

Gaziantepspor-Beşiktaş

Okay Karacan - Zaman

Cenk'in transferi, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın bir Beşiktaş efsanesi olması, Dany'nin eski takımına karşı ilk kez Beşiktaş forması giyecek olması gibi fantastik hikayeleriyle haftanın en ilginç eşleşmesiydi.

Gaziantep, Kasımpaşa ve Bursa maçları arka arkaya şampiyonluk yarışını belirleyecek zorluktaydı. Bilic maça sürpriz bir kararla Fernandes'siz çıktı. Açıkçası sahaya sürülmeyen Fernandes'in yokluğunu da kimse hissetmedi. Orta alanda dengeli, düzenli öne doğru oynayan, dikkatli pres yapan Beşiktaş ise ben buradayım yarışta varımı hissettirdi. Aslında geçen hafta Kayseri Erciyesspor maçının ardından Bilic'in sitemkar, sinirli ve kesin sert mesaj içeren maç sonu yorumuydu kendini hissettiren.

Yazının devamını okumak için tıklayınız…

Bilet fiyatları belli oldu

Cem Dizdar - Fanatik

Maçın 10. dakikasına kadar 'rakibi tartan' ardından da oyuna tüm ilk yarı boyunca hükmeden Beşiktaş bunu neye borçluydu? Kuşkusuz ki, basit ve işlevsel oynama ısrar ve disiplinine. Bunda da Manuel Fernandes gibi topla kreatif ancak yine 'topa tutkuyla bağlı' olduğu için takım hızını düşüren bir oyuncunun kenarda oluşunun büyük etkisi vardı.

Fernandes'in olmadığı orta saha topu paylaşma, oyunu hızlandırma konusunda hayli marifetli göründü. Rakip müdafaayı bol pasla savurup topu kenarlara indirme konusunda sıkıntı yaşamayan Beşiktaş golü de böyle buldu. Oğuzhan merkezli bir baskın anında sağ kanattaki boşluğu Atiba'dan daha hızlı kat eden Gökhan Töre, tıpkı geçen hafta Fernandes'e attırdığı goldeki gibi topu yine sol ayak dışıyla bu kez Olcay'ın kafasına servis etti.

Yazının devamını okumak için tıklayınız…

"Beşiktaş'ın yaptığı hırsızlık"

Turgay Demir - Fotomaç

Nasıl oldu bilemiyorum ama sezon başından beri isyan ettiğimiz tüm yanlışlardan bir anda döndü Sloven Biliç! VAtiba gerçeğine sarıldı, Franco'yu kabullendi, Fernandes'i kesme cesaretini gösterdi… Bunlar bizim en çok eleştirdiğimiz konulardı.

Bir tek arızası kaldı Biliç'in o da ikinci yarıda sahada yürüyenleri 70. Dakikaya kadar seyretmesi. Dün yine değişiklik için 70'i bekledi. Oysa Gökhan Töre, Oğuzhan yorulmuş ve Beşiktaş tam anlamıyla kontratak düzenine dönmüş dolayısıyla öndeki Almeida'nın takımla bağlantısı kesilmişti. Ömer'i 46'da oyuna almış olsa Gaziantep o 15 dakikalık baskıyı da kuramazdı.

Yazının devamını okumak için tıklayınız…

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Manuel Fernandes Gaziantepspor Beşiktaş Spor Haberler

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl 6 ay hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl 6 ay hapis cezası

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen'e beraat

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen'e beraat

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title