Haberler

Kayserispor'un "joker"i Miguel Cardoso, her göreve hazır Açıklaması

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor'un Portekizli oyuncusu Miguel Cardoso, takımın başarısı için her bölgede mücadele etmeye hazır olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor'un Portekizli oyuncusu Miguel Cardoso, takımın başarısı için her bölgede mücadele etmeye hazır olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı ekibin 29 yaşındaki tecrübeli oyuncusu, 6 hafta süren sakatlık sürecinin ardından ligin 9. haftasında 21 Ekim Cumartesi günü oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla yeniden sahalara döndü. Cardoso, sarı-kırmızılı ekibin 3-1'lik üstünlüğüyle tamamlanan karşılamada gol pası vererek skora da katkı sağladı.

Kayserispor'da 3. sezonunu geçiren, asıl mevkisi orta saha olmasına rağmen birçok pozisyonda oynadığı için takımın "joker"i olarak öne çıkan Cardoso, AA muhabirine, sakatlık sürecinin zor geçtiğini, kısa sürede sahaya çıkabilmek için elinden geleni yaptığını söyledi.

Cardoso, Çaykur Rizespor maçında takım halinde iyi bir oyun sergilediklerini belirterek, "Altı haftalık uzun ve yorucu bir sakatlık sürecinin ardından takıma döndüm. Çaykur Rizespor maçında asist yapmaktan ziyade, takıma yardım edebilmek ve bu maçı kazanmamız benim için önemliydi. Bu maçı takım halinde kazandık ve üç puan aldık." dedi.

Ligin 10. haftasında 27 Ekim Cuma deplasmanda Atakaş Hatayspor ile yapacakları maça değinen Cardoso, zor bir mücadelenin kendilerini beklediğini ve bunun bilincinde hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

"Adım adım hedeflerimize doğru ilerliyoruz"

Cardoso, teknik direktör Recep Uçar'la yeni bir oyun anlayışına geçtiklerine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Hocamız yeni geldi. Onun da belli bir zamana ihtiyacı vardı. Yavaş yavaş bu süreci iyi geçirdiğimizi ve atlattığımızı düşünüyorum. Elimizde iyi ve kaliteli oyunculardan oluşan bir takım var. Adım adım hedeflerimize doğru ilerliyoruz. Hocamız da bu süre zarfında artık kendi oyun anlayışını bize aktarmaya başladı. Biz de onu daha iyi tanımaya başladık."

Kayserispor'da olduğu sürede kulübün ciddi sıkıntılar çektiğini anımsatan Cardoso, "Ben bu süreçte futbolcu olarak elimden geleni yaptım. Her zaman elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım. Sahada üstün performans vermeye çalıştım. Bu süreçte taraftarlarımız da bize çok büyük destek oldu. Hedefim her zaman takım için sahada en iyisini yapmak." diye konuştu.

Cardoso, verilen her göreve odaklanan bir yapısın olduğunu dile getirerek, "Kayserispor'da sadece stoper ve kaleci pozisyonunda oynamadım. Benim için nerede oynadığımın çok fazla bir önemi yok. Hocam bana hangi pozisyonda görev verirse, onu layıkıyla yerine getirmek için mücadele ediyorum. Takıma katkı yapmaya devam etmek istiyorum. Bu katkı asist de olabilir gol de olabilir. Bunun benim için çok da bir önemi yok. Benim için önemli olan takımın başarısında pay sahibi olabilmek." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Trendyol Süper Lig Kayserispor Trendyol Miguel Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title