Haberler

Kasımpaşa'dan Mhk'ya Sert Tepki

Lacivert beyazlı kulübün başkan vekili Öksüz: "Eskişehirspor'un attığı ilk gol ofsayttı, hakemlerden çok çekiyoruz" "Eğer uğradığımız zararları TFF ve MHK dikkate alıp gerekenleri yapmıyorsa, böyle bir ligin geleceğiyle ilgili umut beslemek zor olur" "Uche takımdan gitmek istiyor ve Katar'a transfer olmak üzere" "Stat konusunda Beşiktaş ile sözleşmemiz devam ediyor. Burada oynamama kararı tamamen Beşiktaş Kulübü'ne ait"

ERKAN TİRYAKİ - Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'de dün Eskişehirspor'a 2-0 kaybettikleri maçın hakemi Bülent Yıldırım'a yüklendi.

Hasan Hilmi Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un attığı ilk golün ofsayt olduğunu iddia ederek, şunları söyledi:

"Çok şey söylemek gerekiyor ama futbolun içinde olduğumuz için çok fazla konuşamıyoruz. Yine her hafta olduğu gibi hakem hataları gündeme geldi. Dünkü maçta da hakem hataları öne çıktı. Eskişehirspor'un attığı ilk gol ofsayttı. Yani hakemlerden çok çekiyoruz. Dün Ankara'da Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçında da sıkıntılar gündemde. Kötü oynadığımız için pek fazla sesimiz çıkmadı ama yediğimiz golde hakem hatasını gündeme getirmemek mümkün değil."

-"TFF derhal önlem almalı"

Öksüz, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK), derhal hakem hatalarına önlem alması gerektiğini savundu.

Kasımpaşa Kulübü'nün artık çok güçlü olduğunu dile getren Öksüz, "TFF artık bir şeyler yapmalı. MHK de görev yapacaksa yapsın. Hakemlerin bu derece başarısız olması bize zarar veriyor. Eğer uğradığımız zararları TFF ve MHK dikkate alıp gerekenleri yapmıyorsa, böyle bir ligin geleceğiyle ilgili umut beslemek zor olur. TFF ve MHK açıkça önlem almalı. MHK'nin tedbir alması gerekir yoksa yapılan yatırımların bir anlamı kalmıyor" diye konuştu.

-"Uche, gitmek istiyor"

Lacivert-beyazlıların başkan vekili, Kasımpaşa'nın geçen yıl en fazla gol atan futbolcusu olan Nijeryalı oyuncu Kalu Uche'nin takımdan ayrılmak istediğini dile getirdi.

Uche'nin sezon başından beri gitmek istediğini ve şu anda bir Katar kulübüyle anlaşmak üzere olduğunu vurgulayan Öksüz, "Uche takımdan gitmek istiyor ve Katar'a transfer olmak üzere. Kendisi sezon başında Çin'e gitmek istedi ama anlaşamadı. Sonra takımda kalmak istedi bu sefer de Trabzonspor'un teklifiyle kafası karıştı. Trabzonspor da bizim istediğimiz parayı veremedi. Tam takımla yeniden çalışmaya başladı, şimdi de Katar'a gitmek istediğini belirtti. Şu anda kendisine izin verdik ve Katar'a görüşmeye gitti. Zannediyorum bugün ya da yarın bu iş biter" ifadelerini kullandı.

-"Stat konusu Beşiktaş Kulübü'nün kararı"

Öksüz, Beşiktaş Kulübü'nün şu ana kadar Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda maç yapmamasının nedenini bilmediğini söyledi.

Sezon başında derbi maçlar hariç ligdeki 14 maçını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynaması için Beşiktaş Kulübü'yle anlaştıklarını hatırlatan Öksüz, "Şu ana kadar stadımızda maç yapmadılar. Stat konusunda Beşiktaş ile sözleşmemiz  devam ediyor. Burada oynamama kararı tamamen Beşiktaş Kulübü'ne ait. Beşiktaş Kulübü'yle bir anlaşma yaptık. Tamamen Beşiktaş Kulübü'yle ilgili bir karar. Bu anlaşma 1 yıl geçerli. Biz de Beşiktaş'ın maçlarını bundan sonra Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağını medyadan öğreniyoruz. Bize müracaat yok ve sözleşme devam ediyor" diyerek sözlerini tamamladı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Merkez Hakem Kurulu Hasan Hilmi Öksüz Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title