Haberler

Karşıyaka'da Teknik Direktör Erman Güraçar'ın ikinci dönemi beklenildiği gibi gitmedi

Güncelleme:

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta şampiyonluk hedefini kaçırıp son 3 haftaya Play-Off hattının da 3 puan gerisinde giren Karşıyaka'da Teknik Direktör Erman Güraçar'ın takımdaki ikinci dönemi beklenildiği gibi gitmedi.

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta şampiyonluk hedefini kaçırıp son 3 haftaya Play-Off hattının da 3 puan gerisinde giren Karşıyaka'da Teknik Direktör Erman Güraçar'ın takımdaki ikinci dönemi beklenildiği gibi gitmedi. Geçen sezonun ikinci yarısında gelip düşme hattından uzaklaştırdığı Kaf-Kaf'la sezon başında 3 yıllık sözleşme imzalayan Erman Güraçar'la yollar takım bu yıl 26 puanla Play-Off hattında üçüncü sıradayken 14'üncü haftadaki 52 Orduspor FK yenilgisi sonrası taraftar tepkisi nedeniyle ayrıldı.

Karşıyaka, göreve getirilen Selahaddin Dinçel yönetiminde çıktığı 11 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik, 3 yenilgiyle Play-Off barajının 1 puan gerisine düşünce yönetim eşine az rastlanır şekilde aynı sezon Erman Güraçar'ı tekrar yuvaya döndürdü. Grupta 25'inci haftadaki 3-0'lık Edirnespor yenilgisi sonrası tekrar işbaşı yapan Güraçar, ilk sınavında 1954 Kelkit Belediyespor'u 3-0 yenip takımın deplasmandaki 3 puan hasretine son vermesine rağmen sonraki haftalarda işler beklenildiği gibi olmadı. Güraçar'la 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgi alan Kaf-Kaf, Play-Off hattıyla dışı arasında asansör oldu.

YÖNETİMDEN TARAFTAR ÇIKIŞI

Karşıyaka'da taraftarların önemli bir kısmı iç sahadaki 2-0'lık son 52 Orduspor FK mağlubiyeti sonrası Başkan Turgay Büyükkarcı ve yönetimi tekrar istifaya davet ederken, yönetim ise açıklama yayınlayıp kulübe koşulsuz destek olan Taraftarlar Derneği ve Çarşı Grubu'na teşekkür etti. Taraftarlar arasındaki eleştirilerin Karşıyaka kültürüne karşı doğru olmayan bir kültüre evrilmek adına tehlikeli olduğunu ifade eden yönetimin açıklamasında şu cümleler yer aldı:

"Geride bıraktığımız süreçte Karşıyaka Taraftarlar Derneği ve Çarşı Grubu her zaman olduğu gibi armanın peşinde, hiçbir menfaat beklemeksizin sadece Kafsinkaf aşkıyla takımının ve futbolcularının arkasında durmuştur. Gerek gittikleri deplasmanlarda verdikleri destek, gerekse maç dışı organizasyonlarla futbolcularımızın moralini en üst seviyede tutmak için çabalamışlardır. Sadece yapılması gerekeni yapan, takımı ve kulübünü hesapsız şekilde destekleyenlere bu tarz eleştiriler yapmak Karşıyaka kültürüne karşı doğru olmayan bir kültüre evrilmek adına çok tehlikelidir. Kulübün menfaati uğruna kayıtsız şartsız, koşulsuz olarak ellerinden gelen her şeyi yapan Karşıyaka Taraftarlar Derneği ve Çarşı Grubu'na teknik ekibimiz ve futbolcularımız adına teşekkürlerimizi sunarız."


- İzmir
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Karşıyaka Spor Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı? 1 Mayıs'ta Taksim kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Taksim açık mı, yasak mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title