Haberler

En Az Gol Yiyen Takım Olympiakos Oldu

Güncelleme:

Avrupa liglerinde devre aralarına kadar kalesinde en az gol gören takım Yunanistan'ın Olympiakos ekibi oldu.

Avrupa liglerinde devre aralarına kadar kalesinde en az gol gören takım Yunanistan'ın Olympiakos ekibi oldu.

Yunanistan Birinci Futbol Ligi'nde 17 maçlık ilk devre sona ererken bu karşılaşmalarda kalesinde yalnızca 6 gol gören ve maç başına 0,35'lik oran yakalayan Olympiakos, bu alanda Avrupa'nın zirvesinde yer aldı.

Takımının bu sezonki performansı sırasında kaleyi koruyan isim, İspanyol ekibi Atletico Madrid'den kiralık olarak Olympiakos'ta forma giyen Roberto Jimenez'di. Ligde 17 maç geride kalırken 16 galibiyet elde eden ve namağlup unvanını koruyan Olympiakos, 53 gol atıp 6 gol yerken topladığı 49 puanla en yakın rakibi PAOK'un 10 puan önünde zirvede yer alıyor.

Olympiakos, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci olarak bir üst tura yükselirken, bu karşılaşmalarda kalesinde 8 gol gördü. Bu gollerin 6'sı Fransız temsilcisi Paris Saint-Germain'den geldi.

Roma, de Sanctis ile kalesini gole kapadı

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) şampiyonluk adaylarından Roma, Avrupa liglerinde en az gol yiyen ikinci takım oldu.

Serie A'da 17 maç sonunda sadece 7 gol yiyen ve maç başına 0,41'lik ortalama tutturan Roma, Olympiakos'un ardından listede ikincilikte yer aldı.

Geçmiş yıllarda Galatasaray'da da forma giyen İtalyan file bekçisi Morgan de Sanctis'in kalesini koruduğu Roma, ligde de namağlup bir performans sergiledi.

Juventus'un 5 puan gerisinde 41 puanla ligde ikinci sırada bulunan başkent ekibi, 12 galibiyet ve 5 beraberlik elde ederken kalesinde gördüğü 7 gole 35 golle cevap verdi.

Enyeama, Lille kalesinde devleşti

Fransa Birinci Futbol Ligi'nin (Ligue 1) 8 golle en az gol yiyen ekibi Lille, maç başına 0,42 golle listede 3'üncülüğü elde etti.

Ligde kalesini tam 1061 dakika boyunca gole kapatan Nijeryalı file bekçisi Vincent Enyeama, Lille'in bu performansının baş aktörlerinden biri oldu.

Enyeama'nın kalede yer aldığı üst üste 11 lig maçı boyunca gol yemeyen Lille, bu karşılaşmalarda 22 gol üretti.

Lille 19 maçlık ilk devresinin sona erdiği Ligue 1'de 12 galibiyet, 4 beraberlikle 40 puan toplarken, lider Paris Saint-Germain'in 6 puan gerisinde üçüncü sırada bulunuyor.

Bayern Münih'e gol atmak kolay değil

Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) zirvesinde yer alan Bayern Münih, bu sezon Almanya'da bir maç dışında tamamlanan ilk devre sonunda Avrupa'nın gol atılması zor kulüplerinden biri oldu.

Zafere ulaştığı FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda mücadele ettiği için ligin son haftasını maç yapmadan geçen Bavyera ekibi, oynadığı 16 maçta kalesinde sadece 8 gol gördü.

Bayern Münih yediği 8 golle maç başına 0,5'lik bir ortalama yakalayarak listede 0,42'lik ortalamasıyla Lille ve 0,47'lik ortalamasıyla Moldova ekibi Sheriff'in arkasında 5. sıraya yerleşti.

Münih ekibinde bu sezon tüm resmi maçlarda yer alan Alman milli kaleci Manuel Neuer, takımının yediği az sayıdaki golde önemli rol oynadı.

Bundesliga'da 16 hafta sonunda 14 galibiyet ve 2 beraberlikle 44 puan toplayan Bayern Münih, kalesinde gördüğü 8 gole karşın 42 gol atma başarısı gösterdi.

Alman temsilcisi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup birincisi olarak tur atlarken, 6 maçta 5 gol yedi. Bu gollerin 4'ünü Manchester City kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'de 17 maçlık ilk devre sona ererken, en az gol yiyen takım 15 golle Eskişehirspor oldu.

Kaynak: AA / Spor

Yunanistan Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title