Haberler

    Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü, Hakemlere Sitem Etti

    Güncelleme:

    Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Kafkas, Galatasaray'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından yenilginin faturasını hakem Coşkun'a kesti.

    Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından yenilginin faturasını karşılaşmanın hakemi Mustafa İlker Coşkun'a kesti.

    TT Arena'da oynanan karşılaşmada Galatasaray, Wesley Sneijder'in iki golüyle rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. KDÇ Karabükspor'da Joseph Akpala'nın golü puan için yeterli olmazken Sebastian Puygrenier de oyundan atıldı. Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Kafkas, hakemlere sert çıktı.

    Kafkas, "Bizim söylediklerimiz bu ülkede çok önemli değil. Saha içinde bazı şeyler oldu. Konuşmayalım diyoruz. Her hafta 10 kişi kalıyoruz. Haklıysa zaten sorun yok. Atılan dirseğe sarı kart bile çıkmıyor. Neyi konuşalım ki? Galatasaray'ın galibiyetini küçümsemek için söylemiyorum ama hep aynı şeyleri yaşıyoruz." sözleriyle hakemlere sitem etti.

    Konuşmasının devamında rakibi de tebrik eden Kafkas, "Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Dediğim gibi hataları önce kendimde arıyorum. Söyleyecek çok fazla şey yok. İyi oynayıp da yenildik demekten yorulduk. Futbol sonuç oyunu. Galatasaray'ın çok usta ayakları var. Ufak tefek hataları değerlendirdiler." sözleriyle sonucu kalite farkının belirlediğini söyledi.

    Karabükspor, önümüzdeki hafta MP Antalyaspor'u ağırlayacak.

    Kaynak: GoalCom / Spor

    Mustafa İlker Coşkun Tolunay Kafkas Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title