Haberler

İstanbul: Galatasaray'da Bursaspor Mesaisi Başladı

Avrupa Şampiyonlar Ligi C Gurubu'ndaki 6. ve Son Maçında İngiltere'nin Liverpool Takımını 3-2 Mağlup Ederek Avrupa'ya Veda Eden Galatasaray'da Bursaspor Mesaisi Başladı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi C Gurubu'ndaki 6. ve son maçında İngiltere'nin Liverpool takımını 3-2 mağlup ederek Avrupa'ya veda eden Galatasaray'da Bursaspor mesaisi başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Eric Gerets yönetiminde yapılan bir saat 30 dakika süren antrenmanda Liverpool maçında görev yapan futbolcular rejenerasyon koşusu yaparken, diğerleri ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı futbolcular, idmanın geri kalan bölümünde yarım sahada 3'er kişiden oluşan takımlarla değişmeli olarak maç yaptı. Her biri 3 dakika süren maçlarda galip gelen takım yerini diğer takıma bıraktı. Kaleciler Aykut ve Fevzi ise sabit kaldı. Antrenmana Liverpool maçında sakatlanan Necati'nin yanı sıra Hakan, Emre ve Ferhat katılmadı. Sakatlığı devam eden Orhan Ak kondisyoner eşliğinde Aydın da tek başına düz koşu yaptı.

Sarı-kırmızılılar, 10 Aralık Pazar günü Bursaspor'la oynayacakları maçın hazırlıklarına yarın yapacakları çalışmayla devam edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title