Haberler

İstanbul: Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası'nda Birinciler Belli Oldu

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü'nün (İsok) Riva'da Organize Ettiği Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası, 3. ve Son Ayağının Tamamlanmasıyla Son Bulurken, Klasman ve Sınıflarda da Şampiyonlar Belli Oldu.

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü'nün (İSOK) Riva'da organize ettiği Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası, 3. ve son ayağının tamamlanmasıyla son bulurken, klasman ve sınıflarda da şampiyonlar belli oldu.

Erkekler genel klasmanda Ersan Arcan-Kerem Üstünkaya, Erkekler H11 sınıfında Tolga Şansal-Erdal Kaya, Bayanlar genel klasmanda Duygu Deniz-Beril Tokcan ve Bayanlar H11 sınıfında ise Zehra Eser Özkaya-Funda Sencer, 2006 İstanbul Ralli Şampiyonluğunu kazandı. İlk iki ayağı sprint yarış şeklinde tek bir etabın geçilmesiyle düzenlenen İstanbul Ralli Şampiyonası'nda final niteliği taşıyan 3. ve son ayakta start alan 52 pilot, iki özel etabı 2'şer kez geçtiler. Yarışın ilk özel etabında en iyi zamanı ilk iki yarışın da birincisi olan Selim Bacıoğlu elde etti. Erkekler genel klasman birincisi olarak son yarışa çıkan Bacıoğlu, ikinci özel etapta takla atarak yarışa veda etti. 2., 3. ve 4. etapların en hızlı ismi olan Ersan Arcan, ralliyi de birinci sırada tamamlamayı başardı. Arcan, genel klasman 9.'su olarak başladığı yarışı İstanbul Ralli Şampiyonu olarak noktaladı.

Mitsubishi Lancer Evo 8 ile mücadele eden Ersan Arcan-Kerem Üstünkaya ikilisi, 28 dakika 57 saniyelik zamanlarıyla ilk sırayı alırken, kendilerini Ford Fiesta ST ile Hamdi Saraçkardeşler-Ferhat İzzetoğlu ve Ford Escort Coswort ile Yalçın Arsan-Ahmet Terece izledi. Erkekler genel klasman lideri Selim Bacıoğlu'nun puan alamadığı ralliden en yüksek puanı alan Ersan Arcan, 2006 İstanbul Ralli Şampiyonluğu'nu kazandı.

Erkekler H11 sınıfında ise Nissan Sunny ile mücadele eden Hüni Parquet ekibi pilotları Tolga Şansal-Erdal Kaya, son etapta yaşadıkları debriyaj soruna rağmen şampiyonluğa ulaştı. Bayanlar İstanbul Ralli Şampiyonasında ilk iki yarışı kazanan Duygu Deniz-Beril Tokcan, zon ayakta da birinciliği kimseye kaptırmadı. Duygu Deniz, 2006 Bayanlar İstanbul Ralli Şampiyonluğu'nu elde etti. Bayanlar H11 sınıfında ise Kuyumcu Kent ekibinden Zehra Eser Özkaya-Funda Sencer İstanbul Şampiyonu oldu.

Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası'nın 3. ayağında start alan 52 araçtan 31'i finişe ulaşabildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title