Haberler

    İspanya Ligi: Cordoba 1-2 Real Madrid

    Real Madrid, yenik duruma düştüğü ve Ronaldo'nun kırmızı kart gördüğü maçta Cordoba'yı 87'de penaltıdan bulduğu golle 2-1 yenmeyi başardı.

    İspanya Ligi (La Liga) 20. hafta mücadelesinde Real Madrid, çok zorlandığı ve Ronaldo'nun kırmızı kart gördüğü maçta Cordoba'yı 89'da bulduğu golle 2-1 yendi.

    La Liga'da Cordoba deplasmanına konuk olan Real Madrid, geriye düştüğü ve Ronaldo'yu kaybettiği maçta Cordoba'yı 2-1 yenmayi başardı.

    Maçtan dakikalar

    3' - GOOLLL! - Cordoba 1-0 önde. Ghilas kazanılan penaltı atışını gole çevirmeyi başardı. Topun üstüne yavaş yavaş gelen Ghilas, Casillas'ın solundan topu ağlara yolladı.

    19' - Çok yakın! - Tehlikeli gelişen Cordoba atağında, yeşil beyazlıların sert vuruşu Casillas'ın bakışları arasında direğin dibinden dışarı gitti.

    27' - GOOLLL! - Benzema ve gol geldi. Köşe vuruşundan gelen topta savunmadan seken topa kale sahasında vuran Benzema maça dengeyi getirdi.

    53' - Cordoba 2. gole çok yaklaştı - Cordoba'da Cartabia Fede, gelen ortaya çok iyi vurdu ama top kaleyi bulmadı.

    68' - DİREK! - Cordoba'da Florin'in vuruşu direkten döndü.

    75' - Kroos gole yaklaştı -

    Toni Kroos'un uzaktan sert vuruşunu kaleci kontrol etmeyi başardı.

    83' - KIRMIZI KART - Cristiano Ronaldo, kırmızı kart gördü. Rakibine sert bir hareket yapan Ronaldo son 10 dakikada takımını 10 kişi bıraktı.

    86' - PENALTI VE KIRMIZI KART - Cordoba'da Arcangel topa ceza sahasında elle dokundu ve hakem penaltı noktasını gösterdi. İtiraz eden Cartabia ikinci sarı akrttan oyun dışında kaldı.

    87' - GOOLLL! - Bale ve gol geliyor. Real son dakikalarda öne geçiyor.

    90' - MAÇ SONUCU - Cordoba 1-2 Real Madrid

    Bu sonuçla Real Madrid, 48 puana yükseldi ve maç eksiğine rağmen 4 puan önde liderliğini sürdürdü. Cordoba ise 18 puanla 14. sırada kaldı.

    Gelecek hafta Real Madrid, Real Sociedad'ı konuk edecek. Cordoba ise Celta Vigo'ya konuk olacak.

    Kadrolar


    Córdoba:

    Juan Carlos; Gunino, Pantic, Crespo, Edimar; Deivid, Rossi, Bebé; Ghilas, Fede Cartabia, Florin Andone (Fede Vico, 80’)

    Real Madrid: Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo (Coentrao, 72’); Khedira (Illarramendi, 64’), Kroos, James (Jesé, 80’); Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Real Madrid Casillas İspanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title