Haberler

Hollandalı Sporcular, Mersin'de Düzenlenecek Şampiyonaya Katılmama Kararı Aldı

Güncelleme:

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen saldırı nedeniyle Hollandalı sporcular, Mersin'de düzenlenecek Dünya Artistik Jimnastik Şampiyonası'na katılmama kararı aldı.

1-3 Temmuz tarihlerinde Mersin'de düzenlenecek olan Dünya Artistik Jimnastik Şampiyonası, İstanbul'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle sekteye uğrayacak gibi görünüyor.

4 SPORCU VAZGEÇTİ

Hollanda'dan turnuvaya katılacak olan dört erkek sporcu; Yuri van Gelder, Anthony van assche, Boudewijn de Vries ve Glenn Smink, güvenlik gerekçesiyle Mersin'deki turnuvaya katılmayacaklarını açıkladı. Turnuvaya gitmek için önce İstanbul'a geleceği belirtilen kafilenin, daha sonra aktarmalı olarak Mersin'e geçecekleri ancak bu programın iptal edildiği açıklandı.

DİĞER SPORCULAR NE YAPACAK

Uluslararası boyutta ülkemizde düzenlenecek olan en yakın spor organizasyonuna katılıp katılmama konusunda diğer ülke sporcuların tutumu ise şimdiden merak konusu olmuş durumda.

(Sporcope)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hollanda İstanbul Mersin Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

KADİR:

defol git ödlek insanlar

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title