Haberler

Hodri meydan! Fenerbahçe'den Beşiktaş'a jet hızıyla yanıt

Güncelleme:

Beşiktaş'ın, "G.Saraylı Muslera ve F.Bahçeli Samuel'in pozisyonlarına ilişkin VAR kayıtları, oynayacağımız F.Bahçe derbisinin VAR kayıtlarını şimdiden talep ediyoruz" açıklamasına Fenerbahçe'den jet hızıyla yanıt geldi. Sarı-Lacivertliler, "VAR kayıtlarının açıklanması konusunda TFF'nin vereceği her karara saygı duyacağımızı şimdiden açıklıyoruz" açıklamasıya cevap verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yaşanan olayların ardından Beşiktaş'tan TFF ve ezeli rakiplerine yönelik çok sert açıklamalar geldi. Siyah-Beyazlılar, Muslera ve Osayi Samuel'in pozisyonlarına ilişkin VAR kayıtlarını, önümüzdeki F.Bahçe deribisinin VAR kayıtlarını talep ettiklerini duyurdu. Fenerbahçe ise Beşiktaş'ın paylaşımını alıntılayıp, TFF'nin vereceği her karara saygı duyduklarını bildirdi.

BEŞİKTAŞ'TAN FENERBAHÇE'YE

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin 3-1 kazandığı Alanya maçındaki isyanına, "Türk futbolunda son günlerde yaşananlar, yine bilindik senaryolarla karşı karşıya kaldığımızı göstermektedir. Hakları yenmediği halde hakları yeniyormuşçasına feryat figan bağıran iki ezeli rakibimizin ortamı germekten başka bir işe yaramayan, sadece ve sadece camialarının gazını almak adına yaptıkları açıklamalar kayıkçı kavgasından ibarettir. Bu tutumları, kendilerini ve günü kurtarmak adına nafile çabalardır. Ne yazıktır ki bu tavırlarını sezon başından bu yana sürdürmektedirler. İki kulübün izledikleri bu yol, Türk futboluna zarar vermektedir. Herkes için adaletten bahsedip adaletten uzaklaşanlar, hatta ve hatta adaleti sadece kendileri adına arayanların amacı TFF'yi ve MHK'yı etki altına almaktır" açıklamasıyla tepki gösterdi.

"VAR KAYITLARINI AÇIKLAYIN"

Siyah-Beyazlılar, Konyaspor-Galatasaray maçının son anlarında Muslera'nın Sehic'e yaptığı hareket, Alanya-F.Bahçe maçında Osayi Samuel'in rakibine yaptı faule ilişkin pozisyonların kayıtlarının yayınlanmasını talep etti. Ayrıca Siyah-Beyazlılar, önümüzdeki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin kayıtlarının VAR kayıtlarını şimdiden talep ettiklerini duyurdu.

İşte Beşiktaş'tan yapılan o açıklama:

"Galatasaray'ın "ofsaytımsı" pozisyonunu medyaya servis ederken masa başında karar alanlar, kulübümüzü alakası olmayan maç görüntüleriyle konuya dahil edenler, Galatasaraylı Muslera'nın ve Fenerbahçeli Samuel'in pozisyonlarına ilişkin VAR kayıtlarını da ivedilikle kamuoyuyla paylaşmalıdırlar. Mete Kalkavan'ın bir anda fikir değiştirerek kırmızı karttan sarı karta yönelmesinin nedenini merak etmekteyiz. Keza Galatasaray kalecisi Muslera'nın Konyaspor kalecisi Sehiç'i itmesiyle doğan tereddütsüz kırmızı kartlık hareketinin sarı kartla geçiştirilmesinin kabul edilmesi mümkün değildir. Bundan sonrası için de kulüplerden talep gelmesi halinde her maçın VAR kayıtlarının kamuoyuyla paylaşılmasını istiyoruz.

"ÖNÜMÜZDEKİ DERBİNİN KAYITLARINI İSTİYORUZ"

Hatta ve hatta; oynayacağımız ilk maç olan Fenerbahçe derbisinin VAR kayıtlarının açıklanmasını da karşılaşmanın sonucu ne olursa olsun şimdiden talep ediyoruz."

Hodri meydan! Fenerbahçe'den Beşiktaş'a jet hızıyla yanıt

FENERBAHÇE'DEN JET HIZIYLA CEVAP

Sarı-Lacivertli kulüp, Beşiktaş'ın açıklamasıı alıntılayıp şu yanıtı verdi:

"VAR kayıtlarının açıklanması konusunda TFF'nin vereceği her karara saygı duyacağımızı şimdiden açıklıyoruz.

Ayrıca önümüzdeki hafta oynayacağımız maça atanacak hakemlerin çalıştıkları şirketlerle ilgili açıklamanızı da ilgi ile beklediğimizi vurgulamak istiyoruz."

Hodri meydan! Fenerbahçe'den Beşiktaş'a jet hızıyla yanıt

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (1)

Murat Vural:

Beşiktaş başkanı doğru söylemiş . Fenerbahçe ve Galatasaray ın Hataysporu 4 - 0 yendikleri maçlar iptal edilmeli yok sayılmalıdır . Yoksa bu lig şampiyonluğu kesinlikle şaibeli olur . Adalet herkese lazım .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title