Haberler

    Fenerbahçe, Spartak Trnava Maçıyla Hayata Döndü

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, Spartak Trnava maçında Islam Slimani'nin golü sonrası büyük sevinç yaşadı.

    Fenerbahçe, Spartak Trnava galibiyetiyle kendine geldi. Süper Lig ve Avrupa'da arka arkaya kötü sonuçlar alarak sıkıntılı günlerden geçen sarı-lacivertli takım, Kadıköy'de rahatladı.

    Oyun olarak özellikle ilk yarıda yine vasat kalan sarı-lacivertliler, buna karşın ikinci yarıda 3 puana uzandı. Dinamo Zagreb ve Çaykur Rizespor maçlarındaki farklı yenilgiler, Beşiktaş derbisinin kazanılamaması ve ligdeki kötü durum sonrası istifası beklenen Phillip Cocu da galibiyetle rahatladı.

    3 MAÇ SONRA GALİBİYET GELDİ

    Hollandalı teknik adam ve takımı 3 maç sonra galibiyet gördü. Sarı-lacivertliler 3 maçlık galip gelememe gibi kötü seriyi sonlandırıp, toparlandı, kara bulutları dağıttı. Fenerbahçe bu sonuçla bu sezon Avrupa'da ilk kez bir mücadeleyi kazanıp, 11. resmi maçında 3. galibiyetini aldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spartak Trnava Fenerbahçe Kadıköy Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
    500

    Yorumlar (15)

    SAĞDUYU:

    ZAVALLI TÜRK FUTBOLU. . . . . . . . ZAVALLIDAN BETER ''ÜÇ BÜYÜKLER''. . .

    15
    5
    yanıtYanıtla
    alpi 06:

    skor taraftarı

    2
    8
    yanıtYanıtla
    BABANIN OĞLU KEMAL:

    HAFTASONU YİNE KAYBEDERLER SIKINTI YOK :D

    5
    5
    yanıtYanıtla
    HOCA:

    BU HAFTA FİŞİNİ CEKERLER HAYAT MAYAT KALMAZ

    7
    2
    yanıtYanıtla
    Ferhat:

    Vallahi tabloya bakın ya . Berbat bir takımı yenmek ile övünmüşler . Ben bu kadar ezilmiş bir takım görmedim :D

    5
    2
    yanıtYanıtla
    HIRBO:

    ALİ GUZU BOŞGAN FENEVBAZE ŞAMPUAN

    6
    1
    yanıtYanıtla
    KÖFTECİ SELAHATTİN:

    ZANNEDERSİN REAL MADRİD E GOL ATTILAR. YAZIK HEMDE ÇOOOKK YAZIK

    7
    0
    yanıtYanıtla
    fenerli:

    köfteci dogru diyor ali koc sow pesinde

    yanıt1
    yanıt0
    Vatansever Tataroğlu:

    Fenevbaaçe kim ya

    5
    2
    yanıtYanıtla
    Memati:

    Galatasaray portoyu elinden kaçırdığına üzülüyor biz trnava gibi dandik bir takımı zar zor yenmisiz ona seviniyoruz.

    4
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title