Haberler

    Hasan Karaman: "Turu Geçmek İçin Elimizden Geleni Yapacağız"

    Sivas Belediyespor'un kulüp başkanı Hasan Karaman, Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. eleme turunda eşleştikleri için mutlu olduklarını söyledi.

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sivas Belediyespor'un kulüp başkanı Hasan Karaman, Süper Lig'in 4 büyükleri olarak adlandıran takımlar arasında yer alan Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. eleme turunda eşleştikleri için mutlu olduklarını söyledi. Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupanın kendileri için farklı bir kulvar olduğunu belirterek, "Kupada daha önce Galatasaray ve Beşiktaş ile oynadık, bu turda da Trabzonspor çıktı. Dört büyükler ile oynamak bizim için bir onur. Çünkü bu ekipler Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış takımlar." diye konuştu.

    Kupadaki rakipleri Trabzonspor'un önemli ve güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Karaman, şunları kaydetti: "Sivas Belediyespor olarak kupada başarılı bir takımız. İnşallah turu geçmek için elimizden geleni yapacağız, bizim için önemli olan o. Geçmiş dönemlerde kupada başarılı bir performans gösterdik, inşallah bu turda da başarılı olacağımıza inanıyorum. Kupa maçları lig maçlarına göre biraz daha farklı oluyor, oyuncularımız biraz daha fazla konsantre oluyor. Kupada karşılaşmadığımız bir tek Fenerbahçe kaldı, inşallah önümüzdeki senelerde de Fenerbahçe ile oynarsak, dört büyükle oynamış bir takım olacağız." Ziraat Türkiye Kupası'ndaki ilk hedeflerinin Trabzonspor'u yenerek turu geçmek olduğunu dile getiren Karaman, sonrasında ise finale kadar gitmeyi arzuladıklarını ifade etti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Hasan Karaman Trabzonspor Karaman Sivas Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title