Haberler

Güntekin Onay, Acun Ilıcalı'yı yine çok kızdıracak! Ekranın fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaştı

Güncelleme:

Daha önce Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda maç izlerken problem yaşadığını belirten Güntekin Onay, Ilıcalı'yı kızdırmıştı. Onay, yaptığı son paylaşımda yine maç izleyemediğini vurgulayarak sosyal medyadan ekran görüntüsü paylaştı ve "Acun dostum kızıyor da şu an maçı izleyemiyorum Exxen'de" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu başladı. Exxen platformundan yayınlanan mücadeleleri izleyemediğini belirten Beinsports yorumcusu Güntekin Onay yaptığı paylaşımla Acun Ilıcalı'ya göndermede bulundu.

"ACUN DOSTUM KIZIYOR DA ŞU AN MAÇ İZLEYEMİYORUM"

Güntekin Onay maçın açılmadığı ekran görüntüsünü sosyal medyadan paylaşırken, "Acun dostum kızıyor da şu an maçı izleyemiyorum. Exxen'de. İlk yarıyı seyrettim , ikinci yarı yayın yok." ifadelerini kullandı.

Güntekin Onay, Acun Ilıcalı'yı yine çok kızdıracak! Ekranın fotoğrafını çekip paylaştı

DAHA ÖNCE DE ATIŞMIŞLARDI

Güntekin Onay daha önce de Exxen'e üye olmadığını belirterek sitem etmişti. Onay sosyal medyadan paylaştığı mesajında "Exxen'e üye olabilmek için 1.5 saattir uğraşıyorum. Web sitesinden başaramadım. 9300'a mesaj attım. Ücret ödendi, bu kez de şifre gelmedi. @exxentr 19:45 maçlarına yetişemedim. 22:00 için umudum devam ediyor!" demişti.

Güntekin Onay, Acun Ilıcalı'yı yine çok kızdıracak! Ekranın fotoğrafını çekip paylaştı

Acun Ilıcalı ise beIN Sports'taki görevine atıfta bulunarak Güntekin Onay'a sitemde bulunarak "Güntekin'e çok ciddi bozuldum. Ben senin kurumun hakkında tweet atıyor muyum bir şey olduğu zaman? Çok şükür üye olmuş, kurbanı kestik." tepkisini göstermişti.

"TEKNİK SORUNUMU KİŞİSEL ALGILAMASINA ŞAŞIRDIM"

Güntekin Onay ise daha sonra yaptığı paylaşımla Acun Ilıcalı'nın meseleyi kişiselleştirmesine şaşırdığını belirterek, Exxen ile ilgili yaşadığı sorunun halledildiğini duyurarak, "Girişimciliği, projeleri ve başarılarıyla gurur duyduğum değerli dostum Acun Ilıcal'nın Exxen ile ilgili yaşanan teknik sorunumu kişisel algılamasına şaşırdım. Bu kadar emek ve büyük yatırım var. Farkındalık olsun ki bunlar yaşanmasın. Arkadaşlar aradı, sağ olsunlar. Halloldu." ifadelerini kullanmıştı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Güntekin Onay Acun Ilıcalı Exxen Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Mustafa Menzilci:

Yılların Yorumcusu Güntekin ONAY Üye Olmak İçin Maç Saatini Niye Bekliyor Onu Anlamadım Yoğunluk Olur İllaki Senin İşin Maç Seyredip Yorumlamak Zamanında Üye Olsana

22
16
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title