Haberler

Giresun gündem haberi | SPOR Bitexen Giresunspor - Adana Demirspor maçının ardından

Güncelleme:

Edinilen Giresun haberine göre Adana Demirspor maçının ardındanHakan KABAHASANOĞLUGİRESUN, (DHA)- SPOR Toto Süper Lig'in ilk haftasında Giresun'da oynanan Adana Demirspor maçının ardından yeşil beyazlıların antrenörü İlker Avcıbay ile Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor maçının ardından

Hakan KABAHASANOĞLUGİRESUN, (DHA)- SPOR Toto Süper Lig'in ilk haftasında Giresun'da oynanan Adana Demirspor maçının ardından yeşil beyazlıların antrenörü İlker Avcıbay ile Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

Giresunspor antrenörü İlker Avcıbay, 'Öne geçeceğimiz pozisyonlar vardı, bunları değerlendiremedik. Ama geleceğe dönük pozitif mesajlar aldık' dedi.

Avcıbay, şöyle konuştu

'Maç öncesi iyi bir rakiple oynayacağımızı biliyorduk. Adana Demirspor'u galibiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Kaliteli ayaklara sahip bir takım. Ligin iyi takımlarından biri. Biz ise yeni kurulan bir takımız. 2 yabancı 3 yerli yeni oyuncuyla sahaya çıktık. Fakat bir oyun felsefemiz ve karakterimiz var. Yeni gelen arkadaşlarımıza da bu felsefeyi aşılamaya çalışıyoruz. Oyunun birçok bölümünde bu felsefemizi gerçekleştirdik. Öne geçeceğimiz pozisyonlar vardı, bunları değerlendiremedik. Ama geleceğe dönük pozitif mesajlar aldık. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olacak. Yeni katılan arkadaşlarımıza da bu felsefemizi aşılamak istiyoruz. Taraftarımız yine destek verdi, onlara her zaman ihtiyacımız olacak. Bizim endişemiz yok, zamanımız var. Güçlendikçe daha pozitif şeyler göreceğiz.'

Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella ise, maça gelen taraftara teşekkür ederek, 'Futbolcularıma da teşekkür etmek istiyorum. Böyle bir galibiyeti bizlere armağan ettikleri için. Hala ligin başındayız. O yüzden geliştirmemiz gereken çok farklı noktalar var. Bizim sahada görmek istediğimiz detaylar var. Özellikle topun yönetiminde biraz daha ileri gidebilirdik. Daha iyi bir şekilde topa sahip olabilirdik diye düşünüyorum. Özellikle ikinci yarı mesafelerde açıldıkça daha fazla kendi kalecimizi konuşturabilirdik ama ligin başında olduğumuz için bunu geliştirmek için hayli zamanımız var. O yüzden bu konuda çok çalışacağız' diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Vincenzo Montella Adana Demirspor Giresunspor Giresun Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title