Haberler

Gökhan Gönül: Hocam Bizi Öldürecekler

Güncelleme:

Olaylı Trabzonspor maçında Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ün "hocam bizi öldürecekler" şeklindeki feryadı Bülent Yıldırım'a maçı tatil ettirdi.

Uzun süre maçı oynatmak isteyen Bülent Yıldırım, Gökhan Gönül'ün "Hocam bizi öldürecekler. Can güvenliğimiz yok" isyanı karşısında daha fazla dayanamadı ve soyunma odasına gitme kararı aldı.

İSYAN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Türkiye'de gündem değiştiren ve yarıda kalan Trabzonspor- Fenerbahçe maçının temsilci raporları ve futbolcuların isyanı, gün yüzüne çıktı. Raporlardaki detaylar, Avni Aker'de yaşanan olayların vahametini gözler önüne serdi. Özellikle Gökhan Gönül'ün feryadı oldukça düşündürücü ve "Türk futbolu nereye gidiyor" dedirten cinstendi.

"HOCAM BİZİ ÖLDÜRECEKLER"

Trabzon-F.Bahçe maçının temsilcileri Turgay Sabuncuoğlu ile İsmail Sökelen, sahaya atılan cisimlere ve olaylara ayrıntılı bir şekilde raporlarında yer verdi. Uzun süre maçı oynatmak isteyen Bülent Yıldırım, Gökhan Gönül'ün "Hocam bizi öldürecekler. Can güvenliğimiz yok" isyanı karşısında daha fazla dayanamadı ve soyunma odasına gitme kararı aldı.

HAKEMLER 10 DAKİKA TARTIŞTI

Hakemler soyunma odasına girdikten sonra Bülent Yıldırım 10 dakika yardımcılarıyla görüşüp bir durum değerlendirmesi yaptıktan sonra "Arkadaşlar bu şartlar altında bu maç oynanmaz. Daha büyük olaylar meydana gelebilir. Maçı tatil ediyorum" dedi. Hakemlerin soyunma odasına gözlemci Engin Kurt ile temsilci Turgay Sabuncuoğlu da girdi. Yıldırım maçı tatil ettiğini Kurt'a ve Sabuncuoğlu'na da bildirdi.

TRABZONLULAR DA HAK VERDİ

Maçın daha 10. dakikasında Trabzonsporlu futbolcuların saha içinde "Bu maç tatil edilmeli" yorumları yaptığı, F.Bahçeliler tarafından dile getirildi. Saha içindeki bir Sarı-Lacivertli görevli, yaşananlarla ilgili şunları anlattı: "Koridorlarda herhangi bir olay yaşanmadı. Trabzonlu futbolcu ve yöneticiler soyunma odamıza kadar gelip, bizlerle konuştular. Arkadaşlarla birlikte muhabbet ettik ve gelen köfteyi yedik. Saha içinde ise birçok Trabzonlu futbolcu maçın daha 10.dakikasında tatil edilmesi gerektiğini dile getirdiler."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bülent Yıldırım Gökhan Gönül Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title