Haberler

Gerets'in Kayseri Maçındaki Taktik ve İlk 11'i Gizli

Turkcell Süper Lig'in 19. Haftasında Deplasmanda Kayserispor ile Karşılaşacak Olan Galatasaray, Hazırlıklarını 4 Gündür Bulunduğu Kayseri'de Sürdürüyor.

Turkcell Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarını 4 gündür bulunduğu Kayseri'de sürdürüyor. Yarın akşam saat 19:00'da oynanacak olan karşılaşma öncesinde son çalışmasını bugün Kayserispor Tesisleri'nde yapan Galatasaray tam kadro çalıştı. Ancak dün gece yağan kar nedeniyle, sahanın yarısı temizlenebilirken, çalışmayı Kayserispor teknik heyetinin de izlemesi üzerine Gerets, taktik çalışma yaptırmadı.

Soğuk algınlığı sebebiyle dün yapılan çalışmaya katılmayan Emre Aşık'ın da yer aldığı antrenman 1 saat sürdü. Karla kaplı zeminde düz koşu ve aerobik çalışmanın ardından futbolcular 3 grup halinde beşe iki pas ve top kontrol çalışması yaptılar.

Galatasaray maç sabahı yapacağı yürüyüş ile Kayserispor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayacak.

Kayseri'de Yarın akşam maç saatine kadar aralıklı olarak kar yağışının beklendiği ancak yağışın yoğun olmayacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının maç saatinde -5 derece olması bekleniyor.

ADNAN POLAT, FATİH GÖKŞEN VE HALDUN ÜSTÜNER YAKIN TAKİPTE

Kayseri'deki kamp boyunca takımı yalnız bırakmayarak, zorlu maç öncesi destek veren yöneticilerden Adnan Polat, Fatih Gökşen ve Haldun Üstüner, Gerets'e dirençli bir kadro çıkarması için tavsiyede bulundular. Kayserispor'un, Erciyesspor'a benzemeyeceğini savunan yöneticiler, saha ve hava koşullarını da hesaba katarak, "Fenerbahçe'nin kazandığı haftada puan kaybetmek olmaz...Kayseri, Erciyes'ten çok daha güçlü bir takım

Direnci güçlü bir takım ile sahaya çıkarsak iyi olur" şeklinde konuştular.

Bu arada 4 gündür Kayseri'de bulunan Sarı-Kırmızılı kafilede futbolcuların stres atması için bu akşam otel yakıkındaki bir sinemada film izlendi.

MUHTEMEL 11

Mondragon-Sabri-Song-Tomas-Orhan

Hasan şaş-İnamoto-ayhan-Arda

İliç-Ümit karan

Kadir Çetinçalı, Kayseri DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title