Haberler

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin son haftasında, Kardemir Karabükspor sahasında İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 71-66 yenerek ligi Beşiktaş ve Galatasaray’ın ardından üçüncü olarak tamamladı.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin son haftasında, Kardemir Karabükspor sahasında İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni 71-66 yenerek ligi Beşiktaş ve Galatasaray'ın ardından üçüncü olarak tamamladı.

Karabük Merkez Spor Salonu'nda yapılan maçın ilk periyodunu 19-16 önde tamamlayan kırmızı-mavili ekip, ilk yarıyı 43-24 üstün bitirdi.

Karşılaşmadaki üstünlüğünü maç boyunca sürdüren ev sahibi takım, üçüncü çeyreği de 55-50 önde kapadı.

Taraftarının da desteğini arkasına alan Kardemir Karabükspor, sahadan 71-66 galip ayrıldı.

Kardemir Karabükspor, sezonu Beşiktaş ve Galatasaray'ın ardından 3. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarında mücadele edecek.

Karşılaşmanın ardından Kardemir Karabükspor Bedensel Engelli takımına 3'lük kupasını Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Taner Canyurt'un elinden aldı.

Takım antrenörü Can Aksu, Bu sene bizim için güzel bir lig oldu aslında. Hedefimiz ikincilikti ama maalesef iç sahada şanssız bir mağlubiyet alınca ligi üçüncü bitirdik. Son maçımızda galip gelerek kupayı taçlandırmak istedik. Önümüzdeki sezon iyi bir kadro kurup daha üst sıraları hedefliyoruz. Avrupa kupalarında da daha işler yapmak istiyoruz. Önümüzdeki sene kadromuzu genişleterek daha iyi bir takım olacağız. Başta başkanımız Ferudun Tankut ile yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

24 Mayıs Cuma yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? 24 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 24 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 23 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı?
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title