Haberler

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Fenerbahçe ile gol averajı yarışımız var, kapatmak istiyoruz

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor'u 4-1 yenen Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, maç sonrası açıklamalarda bulundu. İlerleyen haftaları düşünerek son bölümde Icardi'yi oyundan aldığını belirten Buruk, "Fenerbahçe ile gol averajı yarışımız var, kapatmak istiyoruz" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor'u 4-1 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, karşılaşmanın ardından galibiyeti değerlendirdi.

"OYUNA GİRMEDİĞİ İÇİN ÜZÜLEN OYUNCULAR OLUYOR"

Şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Okan Buruk, "Sona doğru gittikçe maçlar zorlaşıyor. Bizim için ve rakiplerimiz için çok zor oluyor. Ligin iyi takımlarından Adana Demirspor'la oynayacağız. Ligdeki her takımın kendi hikayesi var. Tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Oyuna girmediği için üzülen oyuncularımız oluyor ama hedefimiz Galatasaray'ın şampiyonluğu. Taraftarımız yine muhteşemdi. İç saha performansımızın nedeni taraftarımızın verdiği destek" dedi.

"MAYISLAR BİZİMDİR"

Bu sene ve gelecek sezon da şampiyon olmak istediklerini söyleyen deneyimli teknik adam, "Hep kazanmak için çıkıyoruz, kazanmak zorundayız. Son 2 sezonda Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ligdeki çekişmesi, puan ortalaması, rekorları kırdırtıyor. Biz de hep kazanmak zorundayız. İç saha maçlarımız ve kazandıklarımıza bakınca rekorlar geliyor. Hiçbirini düşünerek yapmıyoruz. Sadece maçları kazanmaya çalışıyoruz. Puan durumunda önde olmak istiyoruz. Tekrar şampiyon olmak istiyoruz. Mayıs yaklaştı. Mayıslar bizimdir, kafamızdaki hayalimizdeki oyuncularımızla yaşadığımız şey... Ben de bu takımın başında olduğum için adım geçiyor. Biz Galatasaray olarak başarının içerisindeyiz. Önemli olan tabii ki şampiyonluk" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Fenerbahçe ile gol averajı yarışımız var, kapatmak istiyoruz

"FENERBAHÇE İLE ARAMIZDAKİ AVERAJ FARKINI KAPATMAK İSTİYORUZ"

Mauro Icardi ve Dries Mertens'in takım için önemine vurgu yapan Buruk, "Çok önemli oyuncular, saha içi ve saha dışı bizi çok iyi desteklediler. Mertens'i bütün Futbol severler seviyor. Ligde marka değeri getirdi. Bugün Icardi'nin hafta içinden ayağında bir ağrı vardı. Ona teşekkür etmek gerekiyor. Galatasaray taraftarının sevgisini hak ediyor. Son 10 dakika çıkarmamın sebebi de belki depar atar bir şey olur, cuma gününe saklamak istiyoruz. Fenerbahçe ile gol averajı yarışımız var, kapatmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Fenerbahçe ile gol averajı yarışımız var, kapatmak istiyoruz

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Dries Mertens Mauro Icardi Galatasaray Pendikspor Fenerbahçe Okan Buruk Trendyol Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

Adam olacak çocuk:

Kullandıkları son dakika penaltıların haddi hesabı yok, Galatasaray a karşı 4 maçtır bırak galibiyeti isabetli şutları dahi yok ama Galatasaray kollaniyor.. 1959 öncesi şampiyonluklar defterini açma zamanınız geldi..

79
129
yanıtYanıtla
Ismail Kaya:

hakemlerle buralara gelenler rekorlardan bahsediyor utanmadan,şampiyonluğu fenerbahçe size bırakmayacak hemde sizin sahanızda şampiyon olacak

46
108
yanıtYanıtla
Veysel null:

Bayern e Man United e Kopenhag a kök söktüren GS mi yoksa nordstjland takımından 6-1 yiyen Fener mi hakemlerle ittiriliyor sence? Siz kendi kendinizi kandirmaya devam edin sizin rüyalarınızın bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar

yanıt97
yanıt32
Veysel null:

siz paralel evrende yaşamaya devam edin..

yanıt31
yanıt18
Baturan Kozan:

İsmail istediğiniz yabancı varda geldi ilk sizin penaltıyı iptal etti acaba neden diye kendine sorabildinmi

yanıt25
yanıt11
Emre Şencan:

Komik çocuk seni yine güldürdün bizi

yanıt6
yanıt0
Veysel null:

inşallah farkı kapatıp bu sefer farkı biz açacağız. yaşasın Cim Bom

71
49
yanıtYanıtla
Kaniel Outis:

Duayla da kapatırsınız himmetlede kapatırsınız

33
32
yanıtYanıtla
Veysel null:

Ali Koç sizi böyle kandırıyor işte.aclnacak haldesiniz hahaha

yanıt14
yanıt9
Haci mehmet:

Gs fazlasiyla sampiyonlugu hakketti

36
24
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title