Haberler

Galatasaray Taraftarı, Florya'da Toplandı

Güncelleme:

Galatasaray taraftarı, takımlarının Kasımpaşa karşısında aldığı 4-0'lık mağlubiyete tepki gösterdi ve Florya'da protesto etti.

Galatasaray taraftarı, 4-0 sona eren Kasımpaşaspor maçı sonrasında Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplandı.

FLORYA'YA ÇEVİK KUVVET TALEBİ

Galatasaray Kulübü ise protesto olacağının bilgisini aldıktan sonra olası olayların önüne geçmek için Florya Metin Oktay Tesislerine takviye emniyet ve çevik kuvvet görevlisi talep etti.

EN BÜYÜK TEPKİ MANCİNİ VE TULUN'A

Galatasaray taraftarı başta Bülent Tulun ve Mancini başta olmak üzere sarı kırmızılı futbolculara da tepki gösterdi. Bülent Tulun'a yoğun şekilde istifaya davet edildi ve "Yönetim istifa", "Mancini istifa" ve "En büyük taraftar, futbolcular sahtekar" diye bağırdılar. Taraftarlar, tesislerin kapısına kadar dayanıp içeri girmeye çalıştı.

Florya'ya taraftar protestoları sürerken, 3 ekip arabası ve 3 çevik kuvvet minibüsü takviye geldi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Florya Metin Oktay Tesisleri Roberto Mancini Kasımpaşaspor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (6)

BJKkmlbrl@hotmail.com:

Ne oldu lın .Hani GS liler kaybedince FB liler gibi yuğlamiyordu ne oldu?:)

19
6
yanıtYanıtla
baran kosovalıbaran-kosovali@hotmail.com:

Çok açık saçık bir film di ama 6saray bunu hep yapıyor

8
5
yanıtYanıtla
gsgcbbhccbbb@live.com:

istifa edecek tek kisi varsa o da aysal. mancinin sucu yok

4
4
yanıtYanıtla
Fb'liemremmm_06@hotmail.com:

şike olmadigini bile bile şike dediniz sesiniz cikmadi ayak oyunlarina ama iste ilahi adalet daha iyi günleriniz bu....

4
2
yanıtYanıtla
yesilhuseyinkaval65@hotmail.com:

Terimin karpostali bile yeter mancini bize gore del azizim

4
0
yanıtYanıtla
hakanbshs@bbbn.com:

Israil var bu isin arkasinda :p

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title