Haberler

Galatasaray'ın eski futbolcusundan olay gol sevinci! Sosyal medyada gündemin zirvesine oturdu

Güncelleme:

Samsunspor'da forma giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Yasin Öztekin'in, Denizlispor maçında attığı gol sonrası yaptığı Ronaldo sevinci sosyal medyada gündem oldu. Samsunspor'un 5-0 kazandığı mücadelede hat-trick yaparak karşılaşmaya damga vuran Öztekin'le ilgili binlerce paylaşım yapıldı.

Spor Toto 1. Lig'in 26. hafta mücadelesinde Samsunspor, sahasında Denizlispor'u 5-0 yendi. Karadeniz ekibinde Yasin Öztekin gol sevinciyle gündeme otururken attığı 3 golle maça damga vurdu.

YASİN ÖZTEKİN'LE İLGİLİ BİNLERCE PAYLAŞIM YAPILDI

Samsunspor'da forma giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Yasin Öztekin, Denizlispor ağlarına 3 gol bıraktı. Kendisinin 3, takımının ise 5. golünü attıktan sonraki gol sevinci ise sosyal medyada gündeme oturdu. Fileleri havalandırdıktan sonra Ronaldo ile özdeşleşen sevinci yapan deneyimli futbolcu için sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı.

Galatasaray'ın eski futbolcusundan olay gol sevinci! Sosyal medyada gündemin zirvesine oturdu

Galatasaray'ın eski futbolcusundan olay gol sevinci! Sosyal medyada gündemin zirvesine oturdu

Galatasaray'ın eski futbolcusundan olay gol sevinci! Sosyal medyada gündemin zirvesine oturdu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yasin Öztekin Galatasaray Samsunspor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

RAMAZAN T.:

ciddi ciddi kendini ronaldo sanıyor ama hep guiza sadece guiza bu boş teneke.

5
8
yanıtYanıtla
Murat Tuncay:

guiza gol atamıyordu bu atıyor 1.ligde gol kralı şu an

yanıt3
yanıt2
RAMAZAN T.:

Allah insanı yasin öztekin'i savunacak kadar futbol cahili yapmasın kimseyi.yaşı 34 35 olmuş bir alt ligde ligin sondan 3.takımına gol attığı için sevinen çakma ronaldo'nun nesini savunuyorsun ki.GS da oynarken de ronaldo olucam diye boş kaleye gol kaçırırdı hiç değişmemiş.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title