Haberler

Galatasaray, Hatayspor'u yenerek yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı

Güncelleme:

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor'u 1-0 yenerek yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı. Sarı-kırmızılılar son 12 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray, Hatayspor maçıyla birlikte Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 19'a çıkardı. Sarı-kırmızılılar son 12 müsabakadan da galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor'u konuk etti. Mücadeleyi 1-0 kazanan sarı-kırmızılılar puanını 84 yaptı ve liderliğine devam etti. Ligdeki son yenilgisini ilk yarıda deplasmanda Hatayspor'a karşı alan Galatasaray, sahasındaki Hatay maçıyla yenilmezlik serisini 19 müsabakaya çıkardı. Aslan son 12 karşılaşmadan da sahadan 3 puanla ayrıldı.

Sarı-kırmızılılar ligde bu süreçte; Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Konyaspor, Kayserispor, Trabzonspor, İstanbulspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Hatayspor'u mağlup ederken, Fenerbahçe ve Sivasspor ile de berabere kaldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trendyol Süper Lig Galatasaray Hatayspor Trendyol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title