Haberler

Galatasaray'dan Fikstür Yorumu

Güncelleme:

Lütfi Arıboğan, 2012-2013 sezonu fisktür çekimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü ve Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, 2012-2013 sezonu fisktür çekimiyle ilgili, "İnşallah hep birlikte çok güzel bir sezon geçireceğimizi, sonunda Galatasaray'ın hem Avrupa hem Türkiye'de tekrar şampiyon olduğu bir sezonun yaşamasını arzu ediyorum" dedi.

Lig TV'nin Ayazağa'daki merkez stüdyolarında yapılan fikstür çekimi sonrası değerlendirmelerde bulunan Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü ve Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, "Galatasaray olarak bizim Türk sporuna, kamuoyuna, futbol camiasına mesajımız; kalitesi artmış güzel bir lig oynamanın yanında huzurun, barışın geldiği, tribünlerimizde, sahada fair playin yaşandığı, sadece futbol kurallarının yaşandığı futbolun ve sporun temel etik kurallarına dikkat edildiği güzel bir lig olmasını arzu ediyoruz. Türk futbolunun acilen bu saydıklarıma ihtiyacı var. Sorunlu bir sezon yaşadık. Bu sorundan futbolun parçası olan her birim az veya çok payını aldı. Futbolun gördüğü ilginin bir an evvel daha da artması, huzur barışın gelmesi için futbolda sorumlu olan herkesin bulunduğu pozisyonun gerektirdiği sorumluluk içinde davranmaları ve Türk futbolunda sıkıntıyı büyütmemeleri konusunda bilinçli davranmalarını diliyorum. İnşallah hep birlikte çok güzel bir sezon yaşayacağımızı, sonunda Galatasaray'ın hem Avrupa'da hem Türkiye'de tekrar şampiyon olduğu bir sezonun yaşamasını arzu ediyorum" diye konuştu.

"DERBİLERİN ERKEN OLMASI MARKETİNG YÖNÜNDEN İYİ DEĞİLDİR"

Spor Toto Süper Ligi'nin 2. haftasında oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisini değerlendiren Arıboğan, "Her zaman fikstürün azizlikleri olur. 17 tane rakip var. Farklı haftalarda bunlarla oynayacaksınız. Biraz derbilerin erken olması, işin marketingi yönünden iyi değildir. Fikstürde böyle tesadüfler oluyor. Büyük maçların ilerleyen haftalarda oynanması, aslında hem Milli takım açısından, ligin takibi açısından, hem ilgiyi hem takımların başarısını etkileyen bir konudur. Galatasaray için sorun olan bir fikstür değil" şeklinde konuştu.

"İHTİYAÇ DUYULAN TRANSFERLERİ YAPIYORUZ"

Transferi ve kombine satışlarına değinen Arıboğan, "Galatasaray dediğiniz zaman akla iddia gelir. Belki bazı yıllarda hedeften uzaklaşılmış sezonlar olabilir ama Galatasaray geçen sezonu çok iyi geçirdi. Türkiye'yi Avrupa'da en üst düzeyde temsil eden takım durumunda. Dünyada sportif olarak tanınan en iyi bilinen markası ve kulübü. Biz bu yüzden sorumluluğun bilincindeyiz ve her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Futbolda transfer gerektiği için ihtiyaç duyulan transferleri yapıyoruz. Daha da yapacağız. Türkiye'de şampiyon olmayı hedefleyen, Avrupada'da tüm Türkiye'nin gurur duyduğu bir takım olmaya çalışıyoruz. Transferler teknik heyetin arzu ettiği, teknik heyetin yönlendirmesiyle yapılmış isimler. İhtiyacımız olan transferler. Çok güçlü ve şampiyon takımımız var. Bunu tekrarlamak Avrupa başarılarını gerçekleştirmek için takımı daha da güçlendiriyoruz. Kombine satışlarından çok mutluyuz. Bir camiayı kulübü taraftarı taşır. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok büyük destek veriyorlar. Bizi, gurur duyulacak bir kulüp haline getiriyorlar. Zaten stadyum gelirleri olarak Avrupa'da, dünyada Türkiye'de çok iddialı bir kulübüz. Rakamlarımız çok yukarda. Kombine

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Spor Kulübü Lütfi Arıboğan Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title