Haberler

Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi fire yok

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig'in 27.haftasında Galatasaray Rams Park'ta, Antalyaspor'u konuk etti. Antalyaspor engelini 2-1'lik bir skorla geçen sarı-kırmızılılar haftayı lider kapatırken, Beşiktaş derbisi öncesi kart sınırında olan isimler maçı kart görmeden tamamladı.

Süper Lig'in 27.haftasında Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun 12 ve 45+2'de bulduğu gollerle maçı 2-1 kazandı ve haftayı lider kapattı.

Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi fire yok

ASLAN'DA FİRE YOK

Sarı-kırmızılılarda kart sınırında olan Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu ve Sergio Oliveira maçı kart görmeden tamamladı. Kerem Aktürkoğlu ve Davinson Sanchez karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Oliveira ise oyuna sonradan dahil oldu.

Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi fire yok

Teknik Direktör Okan Buruk'un görev vermesi halinde bu üç isim Beşiktaş derbisinde görev alabilecek. Ayrıca MKE Ankaragücü maçında rakip tribüne yönelik yaptığı hareket nedeniyle ceza alan Mauro Icardi, Antalyaspor maçıyla cezasını tamamladı. Arjantinli de Beşiktaş derbisinde forma giyebilecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Antalyaspor Galatasaray Beşiktaş Trendyol Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Ergün Erkuş:

HAKEMMİ KAZANDI TAKIMMI KAZANDI...

22
17
yanıtYanıtla
Erdinç erbay:

Dün akşam bir kez daha futbolun bittiğini gördük

23
12
yanıtYanıtla
Huseyin Ongulu:

Gerçek anlamda çok kötü görüntüler vardı Gs taraftarları ne kadar dürüst olur bilmiyorum kesinlikle hak etmediler . objektif olmak çok farklı dünki maçı sorsan ne kadar hak ettiniz diye , sizin de şu zaman şu gün şöyle oldu diye cevap veriyorlar .bunun olmaması lazımdı halbuki türk futbolu kötü yerlere gidiyor .

13
10
yanıtYanıtla
SAVAŞ GÜNAY:

Anadolu kulüpleri boşuna Gs stadına gidip masraf etmesin 5 atsalar da 6.yı attıracaklar Gs ye yapıcağınız masrafa değmez

10
6
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Kart görmesi gerekenle hakemin kıyağıyla görmedi şaşırdık mı tabi ki hayır

0
1
yanıtYanıtla
Selim kaya:

Şaşırdıkmı şaşırmadık tabi zaten böyle olması gerekiyordu tam kadro olması gerekiyordu??

0
1
yanıtYanıtla
Ahmet Taner:

olmaz tabi ?? neden olsundu ki

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title