Haberler

Galatasaray, AEK maçında hat-trick yapan Ekuban'ı böyle elinden kaçırdı

Güncelleme:

Trabzonspor'un, Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda AEK'yı 3-1 mağlup ettiği maçta yeni transfer Ekuban, hat-trick yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. 25 yaşındaki Ganalı golcünün geçen yıl Galatasaray'a önerildiği ortaya çıktı.

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon Leeds United'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ve 36 maçta 8 gol 2 asistlik performans sergileyen Caleb Ekuban'ın AEK maçında hat-trick yapması dikkatleri Ganalı oyuncunun üstüne çekti..

TRABZONSPOR BONSERVİSİNE 1 MİLYON EURO ÖDEDİ

Akşam'da yer alan habere göre; Spiros Stadı'nda hat-trick yaparak takımının gruplara kalmasını sağlayan Caleb Ekuban'ın geçen sezon Trabzonspor'a imza atmadan önce Galatasaray'a teklif edildiği ortaya çıkarken, dönemin Sportif Direktörü Cenk Ergün'ün oyuncuyu veto etmesi sebebiyle transferin gerçekleşmediği belirtildi.

GALATASARAY'A DA ÖNERİLMİŞ

Arnavutluk ekibi Partizani'den Leeds United'a giden, fakat Championship'te beklenen patlamayı yapamayan 25 yaşındaki Ganalı yıldızın kiralık olarak sarı kırmızılı kulübe önerildiği ifade edilirken, Dursun Özbek, Mehmet Özbek ve Cenk Ergün'ün Ekuban'a sıcak bakmaması nedeniyle İngilizlerle görüşmelerin başlamadan bittiği kaydedildi.

Galatasaray AEK maçında hat-trick yapan Ekuban'ı böyle elinden kaçırdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Galatasaray Cenk Ergün Haberler

500

Yorumlar (12)

Rahatsizlik vermeye devam:

la 6222 Istanbul medyasi. bu haberi bari ekubanin ilk ciktigi macta gs ye gol attiginda yapsaydinz ya 6222

19
1
yanıtYanıtla
ASLI:

DAHA GRUPLARA KALINMADI BİRİLERİ RÖVANŞ MAÇI OLDUĞUNU UNTMUŞ GALİBA AMA GELİP TRABZONDA 5 ÇEKSELER NE GÜLERİM KAHKALAR İLE:)))

3
16
yanıtYanıtla
HAS FBLİ:

SİZ 6S LİLER SEVİNEBİLİRSİNİZ. BİZ FB Lİ OLARAK ARAMIZDAKİ REKABETTEN DOLAYI ARAMIZ BOZUK OLABİLİR. LAKİN KANIMIZ BOZUK DEĞİL ÇOK ŞÜKÜR. O NEDENLE AVRUPADA SONUNA KADAR TRABZONSPOR!!!

yanıt2
yanıt2
Yakup bacıoğlu:

Kısksnçlıktan çatlayacak duruma düştünüz siz ve sizin gibilere ancak acınır

yanıt3
yanıt1
Full ASLAN:

Trabzonlular galatasaraylılar beşiktaşlar dikkat edin bu sene feneRum un medya maymunları çok üzerimize gelecekler aman ha sakın bu gibi provokatörlere kapılmayın Nihat Özdemir iş başında dikkat

10
5
yanıtYanıtla
hulk:

üstünden para alamıcaklarsa ondan veto yemiştir

10
0
yanıtYanıtla
AEK:

bir yunanlı olarak trabzon kümeye diyorum

2
8
yanıtYanıtla
Bendeniz:

Kümeye dediğin takım dün sizi sahadan sildi. Trabzon kümeye gidecekse, sizin nereye gideceğinizi hayal bile edemiyorum. Yonan olduğunu söylemene de gerek yok. Yaptığın yorumun saçmalığından Yonan olduğun zaten belli oluyor.

yanıt3
yanıt0
mustafa:

ya arkadaş bizim basına bak adam bi 3 gol attı hemen messi yaptınız, bi tarihte iyi hatırlıyorum celutska da inter e gol atmış bizim basın geleceğin yıldızı diye bahsetmişti sonuç ortada:)))

4
2
yanıtYanıtla
HAS FB Lİ:

SİZ FRANSIZLAR SEVİNİRSİNİZ. BİZİM ARAMIZ BOZUK LAKİN KANIMIZ BOZUK DEĞİL ÇOK ŞÜKÜR. AVRUPADA SONUNA KADAR TRABZONSPOR!!!

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title