Haberler

Futbolda dolandırıcılık davasında bomba iddia: Takip cihazı konulan para dolu çanta eski futbolcu Semih Kaya'ya gitmiş

Güncelleme:

Kamuoyunda "Fatih Terim Fonu" olarak lanse edilen futbolda dolandırıcılık davası ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ederken gazeteci Lube Ayar, "Fonun sonunu getiren olaylardan" biri diyerek ilginç bir iddia ortaya attı. Ayar, "Fatih Terim fonunda değerlendirmesi için Seçil Erzan'a para veren iş insanlarından biri sonuncu ödemede çantaya takip cihazı koymuş. Çanta İstanbul'da dönmüş dolaşmış Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya'ya ulaşmış." dedi.

İstanbul'da banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın, aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanmalarına başlanmıştı. Gazeteci Lube Ayar,davada adı geçen Galatasaraylı eski futbolcu Semih Kaya ile ilgili çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.

"ÇANTA DÖNMÜŞ DOLAŞMIŞ SEMİH KAYA'YA ULAŞMIŞ"

Lube Ayar açıklamasında, "Aksiyon filmi gibi bir detay anlatayım size. Fatih Terim fonunda değerlendirmesi için Seçil Erzan'a para veren iş insanlarından biri sonuncu ödemede çantaya takip cihazı koymuş. Çanta İstanbul'da dönmüş dolaşmış Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya'ya ulaşmış." dedi.

Futbolda dolandırıcılık davasında bomba iddia: Takip cihazı konulan para dolu çanta eski futbolcu Semih Kaya'ya gitmiş

"FONUN SONUNU GETİREN OLAYLARDAN BİRİ DE BU"

Ayar ayrıca, "Semih adamı aramış ve "siz beni takip mi ettiriyorsunuz?" diye üste çıkmaya çalışmış.. Adam da, "benim paramın sende ne işi var yahu?" diyerek ortalığı ayağa kaldırmış.. Fonun sonunu getiren olaylardan biri de bu.." ifadelerini kullandı.

İDDİANAME

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Galatasaraylı eski futbolcular Selçuk İnan, Emre Çolak, Emre Belözoğlu, Arda Turan, Fernando Muslera ile Buse Terim, Buse Terim'in eşi Volkan Bahçekapılı, eski kulüp tercümanı Musa Mert Çetin ve Emre Çolak'ın kardeşi Emrah Çolak gibi 18 isim şikayetçi olarak yer aldı. Seçil Erzan, Ali Yörük, Asiye Öztürk, Atilla Yörük,Hüseyin Eligül, Kerem Can ve Nazlı Can "şüpheli" sıfatıyla yer aldı. İddianamede, 18 müştekinin toplamda 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 bin lira dolandırıldığı belirtildi. İddianamede, mağdurların kamuoyunda tanınmış sporcular, iş adamları, hekim gibi çeşitli meslek gruplarına sahip kişiler olduğu, hepsinin beyanlarında şüpheli Seçil Erzan'ın kendilerine yüksek kar getirisi bulunan güvenilir bir fon olduğunu ve yine kamuoyunda tanınmış Fatih Terim, Hakan Ateş gibi isimlerin bu fona dahil olduğunu söyleyerek bu fona para yatırmaya ikna ettiği kaydedildi. Gerçekte böyle bir fonun hiç olmadığı belirtilen iddianamede, şüpheli Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapsi istenirken; diğer 6 şüphelinin ise 3 yıldan 65 yıla kadar değişen oranlarda hapisleri istendi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Seçil Erzan Fatih Terim Semih Kaya Lube Ayar İstanbul Fatih Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

pentakill lol:

:D yinemi galatasaray :D

168
41
yanıtYanıtla
Nemesis B:

Alakası yok

yanıt0
yanıt0
ozkan gur:

Bu futbol olayı da oroin gibi bi şey . Her türlü pisliğe bulaşmış olduğunu , çoluk çocuüunuzun rızkını bunlara kaptırdığınızı bile bile izlemeye devam ediyorsunuz. Ben zor yırttım valla. Artık izlemiyorum . Hiç bir maçı hem de

163
16
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Şampiyonluklarda araştırılmalıydıbu dultboolcuların takımı hakkında 15 temmuzdan sonra

0
0
yanıtYanıtla
KARAYEL:

Alakasi ne?

0
0
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Paralarını kaptıranlar beter olsunlar, daha da beter olsunlar... Bir de kendilerini akıllı sanan adamlar bunlar.

0
0
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Futbol fanatiği olarak uğruna sabahlara kadar stad çevresinde uyuduğumuz takımı seyretmiyorum takip etmiyorum sebebi artık tamamen para odaklı adil verilmeyen kararlar hiç bir maç sonucuna gerçek olarak görmüyorum insanlar iddia uğruna gırtlağına kadar borç batağına giriyor

0
0
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Keriz

0
0
yanıtYanıtla
Erener:

Bu futbolda dönen kara para başka hiç bir şeyde yok.Siz.uyumaya devam.

0
0
yanıtYanıtla
Recep Yerlikaya:

Borsa’da gerçek yatırımcıları zarara uğratan Fon’lar olabilir (Asansör sistem) Aşağıdan Al Yüklü suni Yükselt Boşalt Ertesi gün Tekrar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title