Haberler

Fuat Çapa: "Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu"

Güncelleme:

- Fuat Çapa: "Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu" Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, Denizlispor maçında hak ettikleri bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

- Fuat Çapa : "Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu"

İSTANBUL - Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, Denizlispor maçında hak ettikleri bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Kasımpaşa, Süper Lig'in 12. haftasında sahasında karşılaştığı Denizlispor'u 3-2'lik skorla mağlup etti. Maçın ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İki takım adına da önemli bir müsabaka olduğunu ifade eden Fuat Çapa, "Bizim için tekrar ilk 6 ve 7. sıralardaki takımlarla aramızdaki puan farkını açmamak adına önemliydi. Rakibin de son karşılaşmalarını değerlendirecek olursak istediği skoru alamadılar. Rakibin artıları ve eksileri bizim için önemliydi. Savunma arkasına atılan toplarda çabuk oyuncularla pozisyon üretmeye çalıştılar. İlk 10-15 dakika önde baskı kuramadığımız için rakibin işini kolaylaştırdık. 15. dakikadan itibaren maç istediğimiz şekle döndü. 1-0 öne geçtikten sonra çok erken 1-1 oldu. Maç öncesi duran toplarda sıkıntı yaşayacağımızı biliyorduk. Rakibimiz fizikli oyunculara sahip. 2-1'den sonra özellikle 3-1 ve 4-1'i yakalayacağımız pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Fode'yi oyundan aldıktan sonra rakibin yüksek toplarla etkili olacağını biliyorduk. Fode'yi de kaybetmek istemiyorduk. Geçtiğimiz hafta ilk defa oynadı. Bu hafta ikinci maçını oynadı. Bizim için önemli bir oyuncu. Sakat olmaması adına oyundan aldık. Rakip boy avantajını kullanarak uzun oynadı ve 3-2 yakaladı. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu" şeklinde konuştu.

"Eksik oyuncular da aramıza katıldığında daha alternatifli bir kadro oluşturacağız"

Çapa, takımdaki eksiklerden dolayı elindeki oyuncuları farklı mevkilerde görevlendirdiğini vurgulayarak, "Gelecek haftalarda diğer arkadaşlar da aramıza katıldığında daha alternatifli bir kadro oluşturmuş oluruz. Şu an bazı oyuncuları kendi mevkiinde oynatamıyoruz. Bugün Yusuf, Haddadi olmadığı için sol bekte oynatmak zorunda kaldı. Hadergjonaj cezalı olmasından dolayı Feyzi'yi ilk defa sağ bek oynattık ki gayet başarılıydı. Mevcut ortamı göz önünde bulunduracak olursak genel anlamda memnun olduğumu söyleyebilirim. Galibiyet camiamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

"Gol öncesi rakip 3-4 pas yaptıktan sonra topu kazandık"

Attıkları ikinci gol öncesi Hajradinovic'in yerde kaldığı anda topu taca göndermeyerek atağı sürdürmeleri ile ilgili Denizlispor cephesinden gelen tepkiye değinen Fuat Çapa şu ifadelere yer verdi:

"O pozisyonda Haris'e faul yapıldı diye bekledik. Haris de o anda yerdeydi. Sonra da rakip 3-4 pas yaptı ve biz ondan sonra topu kazandık. Faul olur olmaz biz topu alıp devam etmiş olsak rakibin tepkisini anlarım ama onlar pas yaparken ve atağa kalkarken bizim kapmış olduğumuz pozisyon ve atmış olduğumuz gol var. Ben olduğum yerden bu şekilde gördüm."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizlispor Kasımpaşa Fuat Çapa Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title