Haberler

Fode Koita, Trabzonspor ile sözleşme imzaladı

Güncelleme:

- Fode Koita, Trabzonspor ile sözleşme imzaladı

TRABZON - Trabzonspor'un daha önce 3 yıllık anlaşmaya vardığı golcü futbolcu Fode Koita, bordo mavili kulüple 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da katıldı. Koita'nın imza töreni için bir araya geldiklerini belirten Ağaoğlu, "Kendisi aslında devre arasından itibaren bizim gündemimizde olan bir oyuncuydu. Devre arasında bu transferi gerçekleştirmek istedik ama finansal koşullardan dolayı bu mümkün olmadı. Kısmet bugüneymiş, kendisi Yattara'dan sonra forma giyecek olan bir başka Gineli oyuncu. Bugüne kadar en golcü oyuncularımız kimse, onlardan daha iyi bir performans ortaya koymasını kendisinden bekliyoruz. Kendisi de bunun bilinci içerisinde. Kulübümüzü ve ligimizi yakından tanıyor. Hocamızın istediği bir oyuncuydu. Hocamızın talepleri doğrultusunda bir transferi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Hamsik için imza töreni düzenlenecek

Bu gece Trabzon'a gelecek olan Marek Hamsik için de yarın bir imza töreni gerçekleştireceklerini belirten Ağaoğlu, "Koita çok büyük bir kulübe geldi. Büyük bir camiaya geldi. Çok büyük bir aileye geldi. Trabzonspor formasının tabii ki bir ağırlığı var. Beklentiler büyük, başarısızlığa asla tahammülü olmayan, başarıyı da, şampiyonluğu da bugün değil her gün isteyen, sabır kelimesinin de fazla bir anlam ifade etmediği bir camia Trabzonspor camiası. Ben inanıyorum ki Koita bu süreci iyi bir şekilde yönetecektir. Şampiyonluk mücadelesi veren takımın en önemli aktörlerinden birisi olacaktır" dedi.

Koita: "Maksimum çalışacağım"

Trabzonspor'un yeni transferi Koita ise sözlerine, transferde emeği geçenlere teşekkür ederek başladı. Zor bir sezon geçirdiklerini belirten Koita, "Bilindiği üzere zor bir sezon oldu. Bu noktaya gelene kadar baya zorluklar atlattık. Ama şu an burada olduğum için çok mutluyum. Çok konsantreyim ve en iyisini sunmaya çalışacağım. Hedeflerimizi elde edebilmek için maksimum çalışacağım" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Ali Yılmaz Fode Koita Spor Haberler

Bakmadan Geçme

EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title