Haberler

Fenerbahçe Ülker-Olin Edirne Maçının Ardından

Spor Toto Basketbol Türkiye Kupası D Grubu'nda Fenerbahçe Ülker, Olin Edirne'yi 83-72 mağlup ederek son 8'e kaldı.

Spor Toto Basketbol Türkiye Kupası D Grubu'nda Fenerbahçe Ülker, Olin Edirne'yi 83-72 mağlup ederek son 8'e kaldı.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Pinigiani, takıma belli bir istikrar kavuşturarak mantalitesini oluşturmaya çalıştırdıklarını belirtirken, her gün daha iyiye gitmek için uğraşıyoruz. Bu anlamda bakınca biz bugün bu maçı kaybettik. Yarın oynayacakları Galatasaray maçına ilişkin olarak da konuşan Pinigiani, "Galatasaray bizden daha hazır durumda diyebiliriz bizden daha çok maç yaptılar. Ama yarın önemli olan şey takımların kendini ortaya koymasıdır" dedi.

Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu Emir Preldzic, iyi bir maç çıkarmadıklarını belirtirken, "Maç içerisinde inişlerimiz çıkışlarımız oldu. Özellikle savunma konusunda inişler çıkışlar yaşandı. Oynayacağımız önemli maçlar var bunlara hazırlanmalıyız" diye konuştu.

OLİN EDİRNE CEPHESİ

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Olin Edirne Başantrenörü Gökhan Taştimur ise Beko Basketbol Ligi'nin kalitesinin günbegün arttığını ifade ederken, maçı şöyle değerlendirdi: "Dünden daha cesaretli oynayan oyuncularımı gördüm. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Emin olunki güzel basket bolumuzu Beko basketbol liginde kısa sürede sergileyeceğiz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title