Haberler

Fenerbahçe Taraftarı, İzmir'de Aziz Yıldırım'a Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Fenerbahçe taraftarı, Altınordu ile hazırlık maçı yapmak için İzmir'e gelen takımlarını karşıladıkları sırada, eski başkan Aziz Yıldırım için, "Aziz Yıldırım hesap verecek." şeklinde tezahürat yaptı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu ile 27 Temmuz Cuma günü özel bir karşılaşma yapacak olan Fenerbahçe, İzmir'e geldi.

Sarı-lacivertli kafileyi Adnan Menderes Havalimanı'nda Altınordu Kulübü Başkan Vekili Barış Orhunbilge ile kulübün 9 ve 11 yaş altı takımlarının futbolcuları karşıladı.

Orhunbilge, Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'ya çiçek verirken minik futbolcular ise Fenerbahçeli futbolculara incir ikram etti.

TARAFTARLARDAN AZİZ YILDIRIM'A TEPKİ

Takımlarını havalimanında karşılayan taraftarlar, Volkan Demirel, Valbuena ile Altınordu'dan transfer edilen Barış Alıcı ve Berke Özer'e yoğun ilgi gösterdi.

Sarı-lacivertli taraftarlar, kafile havalimanından ayrılırken "Aziz Yıldırım ihraç edilsin", "Aziz Yıldırım hesap verecek" şeklinde tezahürat yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Altınordu İzmir Spor Haberler

500

Yorumlar (25)

koc:

aziz yildirimi sizler gonderdiniz simdi agliyorsunuz aziz bu hesaplari odetecekti ama adami istemediniz simdideagliyorsunu yuh sizler ali kocun yanina yuruyunnnnnnnnnn

2
15
yanıtYanıtla
benfica 7 - fenevbahçe 1:

yarın ali koçuda yuhlamaya başlarlar. fenerbahçe daha borcunu bilmiyor şu düştükleri duruma bak. nasıl amatör bir takım oldukları belli. ne diyoruz. BU SENE DE YİNE EN BÜYÜK EĞLENCE FENERBAHÇE :))))))

9
7
yanıtYanıtla
KOBRA:

. . . . . EMBESİLİ

yanıt5
yanıt4
ŞAPKACI:

GERİ ZEKALI TARAFTAR PROFİLİ. ADAMIN YAPTIĞI ŞİKEYE İNANMAYIP POLİS OTOLARINI DEVİREN STADLARI YAKAN TERÖRİST TARAFTARLAR GERÇEĞİ ANCA ANLAMAYA BAŞLADILAR DEMEKKİ.

9
7
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BU YORUMU BENİM ÇAKMAM YAPMIŞTIR. DUYURULUR.

yanıt0
yanıt0
Fenebahçeli:

Saygısızlık yapuyorsunuz fenerbahceye oynanan oyunlar belli şike olayları fenere atılan iftiralar aziz yıldırım nelerle uğraştı fenerbahceden sebep hapis yattı nankör olmayın bukadar ne badirelerden atlatıp feneri ayakta tuttu

5
7
yanıtYanıtla
kayserili:

aziz paraların hesabını vermemek için hapis yatmış

yanıt1
yanıt1
kayserili:

hala oyunmu diyorsunuz aziz sizi uyutmuş

yanıt4
yanıt3
FENERBAHÇELİ:

Ben aziz yıldırımın fenerbahçeyi gönülden sevdiğine yürekten inanıyorum

yanıt1
yanıt3
KAYSERİLİ UYANIK SENİ:

KULUBUN BAŞINDA İKEN HESAP SORULUR, ADAM KAYIP ETMİŞ GELEN BAŞKAN HERŞEYİ GÖZE ALMIŞ, ŞİMDİ ESKİ BAŞKANI SUÇLUYOR BUNLAR OLACAK ŞEYLER DEĞİL, DİVAN KURULU NE İŞE YARAMIŞ YILLARCA, YILLARCA FENERBAHÇE VE GALATASARAY ANADOLU TAKIMLARIN HAKKINI YEDİLER BUNU NEDEN İTİRAZ ETMİYORSUNUZ

yanıt1
yanıt1
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title