Haberler

Ali Koç adeta imkansızı başardı! Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'a vereceği maaş olay oldu

Güncelleme:

Dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus, Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertliler, Portekizli çalıştırıcıya yıllık 3 milyon euro ödeyeceklerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirirken bu paraya Jorge Jesus'un ikna edilmesi büyük bir başarı olarak görüldü.

Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'a vereceği maaş olay oldu: Nasıl başardın bunu Ali Koç!

TARAFTARLAR ALİ KOÇ'U YERE GÖĞE SIĞDIRAMIYOR

Daha önce çalıştırdığı ve tarihi başarılara ulaştığı Portekiz temsilcisi Benfica ile ilk döneminde 4.3 milyon euro kazanan tecrübeli isim, Benfica'dan sonra çalıştırdığı Sporting'e ise 5.6 milyon euro karşılığında imza atmıştı. Dünyaca ünlü hoca, Al-Hilal'den ise 7 milyon euro alıyordu. Tüm bu miktarlar göz önüne alındığında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 3 milyon euroya Jorge Jesus'u takımın başına getirmesi büyük ses getirdi. Sarı-lacivertli taraftarlar, Ali Koç için övgü dolu paylaşımlar yaparken, yeni sezonda kenetleneceklerini ve Jorge Jesus önderliğinde şampiyon olacaklarını belirtti.

Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'a vereceği maaş olay oldu: Nasıl başardın bunu Ali Koç!

Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'a vereceği maaş olay oldu: Nasıl başardın bunu Ali Koç!

Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'a vereceği maaş olay oldu: Nasıl başardın bunu Ali Koç!

Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'a vereceği maaş olay oldu: Nasıl başardın bunu Ali Koç!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jorge Jesus Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
500

Yorumlar (7)

slim shady:

bonusu vardır merak etmeyin! Bir bjk lı olarak ali koçun 1 sene başarılı olmasını isterim :))

8
14
yanıtYanıtla
Lut Bektaş:

VALLA BENDE BİR FENERLİ OLARAK BİR SENE BAŞARILI OLSUN İSTİYORUM ARTIK :D

yanıt11
yanıt7
Halit Dursun:

he canim he 3 milyon sadece jorge jesusun maasi... basda ne demislerdi 7 milyon tüm ekibe diye yani orasini aciklamak istemiyorlar herhalde.... hazirmisiniz yolunmaya diyor adam resmen ... 1 yilligine kontratmi olur ??? sacma sapan isler bence... cok böyük antrenör REal madridle sampiyonlar ligi kazanmis... psg ilen yine aynisi :))) mesela yani :P

5
3
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

50 trilyon tl çöp oldu herkes ali koç'u tebrik ediyor sonra dolar patladı yüro patladı edebiyatı yaparlar.

3
3
yanıtYanıtla
vedat cici :

el altından vermiştir iki tarafın işine gelir

3
1
yanıtYanıtla
umurka 06:

Ülkemizde nice başarısız "futbol dehaları fiozf hocalar

2
0
yanıtYanıtla
umurka 06:

Ülkemizde nice başarısız "futbol dehaları sözde filozof hocalar" euro ile milyonlar alırken bu adama verilen çok normal. Umarız başarılı olur.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title