Haberler

Fenerbahçe Dünyaca Ünlü Yıldız Van Persie ile Anlaştı

Güncelleme:

Fenerbahçe, Nani transferinin ardından bir başka dünya yıldızı Robin van Perie ile de anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, Nani transferinden sonra Robin van Persie ile de anlaştı. Yıldız oyuncunun önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

7 İSİM GELDİ 8. YOLDA

Transfer sezonunun hızlı takımı Fenerbahçe şu ana kadar Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Fernandao, Fabiano, Abdoulaye Ba'ya imza attırdı. Josef de Souza'yı imza için İstanbul'a getiren Sarı lacivertliler, Portekizli yıldız Nani'ye de bugün Şükrü Saracoğlu'nda görkemli bir törenle imza attırarak gövde gösterisi yaptı.

İMZAYA GELİYOR

Transfere müthiş bir nokta koymak isteyen sarı lacivertliler uzun süredir anlaşmaya çalıştıkları Manchester United'in yıldızı Robin van Persie ile de anlaştılar. Hollandalı golcünün önümüzdeki birkaç gün içinde İstanbul'a gelip imza atması bekleniyor.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Luis Nani İstanbul Spor Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

500

Yorumlar (101)

61 ts 61:

fifa duruma el koyacak şikeden küme düşeceksiniz o transferler elinizde patlayacak kupamız müzemize gelecek

7
54
yanıtYanıtla
aslannn:

welcome to van Persie. . . . . EZİKBAHÇEEEEEE

7
41
yanıtYanıtla
gunay gunay:

bir galatasarayli olarak yildizlari turkiye ye getiren fenerbahceyi tebrik ederim..

43
1
yanıtYanıtla
ASENABÖRTE:

fenerbahçe transfer için harcar, Galatasaray şampiyon olur . :)

9
27
yanıtYanıtla
45Mobil-IOS:

Sabriylemi şampiyon olacaksınız : )))

32
3
yanıtYanıtla
doğu:

Bir gs li olarak fb yi gerçekten tebrik ediyorum hem gs hemde fb yaptıkları kaliteli transferlerle lig heyecanını dahada arttırdılar umarım ülke futbolu adına hayırlı olur. Bu arada antalya sporun eto transferini de unutmayalım

34
0
yanıtYanıtla
cimbomlu:

galatasaraylı olarak utanç duyuyorum en kıza zamanda 6syi bırakıp feneri tutacam :)

24
10
yanıtYanıtla
HAS FENERLİ:

MASALLAH BURDA YORUM YAPANLARIN HEPSI GS LYIM DIYENLERDE FENERLI CIKTI. NE GS MIS BIRANLIK BILE ADAMI GS LI YAPIYOR. BENDE FENERLIYIM AMA GALATASARAY RUTBESINI TAKTI SELAM DURUCAZ KARSILARINDA. HERKEZ RUTBESINI BILECEK BIR FENERLI OLARAK SOYLUYORUM.

13
21
yanıtYanıtla
xxxx:

kendi takimlarinda alamadiklari parayi Turk takimlarindan misli misli aliyorlar..enayi cok nasilsa..hadi len kosun hava alanina..Hacidan babaniz gelse karsilamaya gitmezsiniz..

19
8
yanıtYanıtla
Mirzaoğlu Mobil-IOS:

Şampiyonlar ligi kupası Fenerbahçe'nin

24
3
yanıtYanıtla
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title