Haberler

Fenerbahçe'de Sakat Futbolcuların Durumu İyiye Gidiyor

Vestel Manisaspor'u 3-2 Mağlup Eden Fenerbahçe'de Sakatılıkları Nedeniyle Forma Giyemeyen Mateja Kezman ve Mehmet Yozgatlı'nın Durumları İyiye Gidiyor.

Vestel Manisaspor`u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe`de sakatılıkları nedeniyle forma giyemeyen Mateja Kezman ve Mehmet Yozgatlı`nın durumları iyiye gidiyor.

Süper Lig`in 10. haftasında oynanan Kayserispor maçında sakatlanan Mateja Kezman ve Mehmet Yozgatlı`nın bu hafta oynanacak Gaziantepspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı ifade edildi. Kayserispor maçında zorlamaya bağlı olarak sağ baldırından sakatlanan Kezman, Hollanda`da özel doktoruna tedavi oldu. Dün tedavi için gittiği Hollanda`dan dönen Kezman`nın raporlarının olumlu olduğu, bu hafta Gaziantepspor ile oynanacak olan Süper Lig maçında oynayıp oynayamayacağının maç günü belli olacağı ifade edildi. Ancak, teknik direktör Zico`nun, Vestel Manisaspor maçında 3 gol atan ve çok formda olan Deivid`i Gaziantepspor maçında tercih edeceği, Kezman`ı ise riske atmak istemediği öğrenildi.

Bir diğer sakat futbolcu Mehmet Yozgatlı`nın tedavisi ise sürüyor. Kasığından sakatlanan bu futbolcunun Gaziantepspor maçında hazır olması bekleniyor.

Fenerbahçe`de bir diğer sakat futbolcu Selçuk Şahin ise, Almanya`da tedavi oluyor. 1 hafta önce bu ülkeye giden tecrübeli futbolcu 10 gün daha bu ülkede kalacak. Almanya`daki klinikte fizik ve iğne tedavisi gören Selçuk Şahin`in durumunda ise, ameliyat son çare olarak düşünülüyor. Şu anda Almanya`da bulunan Selçuk, futbol hayatı bitiyor haberlerini Alman doktorlara ilettiğini ifade ederek, ¨Doktorlara böyle haberler olduğunu söyledim. Onlar da bana böyle bir şeyin kesinlikle olmadığını ve bu haberlerin saçma olduğunu söyledi. Tedavimin iyi gittiği söylendi. Uzun süredir oynayamadığım için moralim çok iyi değil ama sağolsun takım arkadaşlarım beni sürekli arayıp moral veriyorlar. Beni hiç yalnız bırakmıyorlar.¨ dedi.

Senad OK/İSTANBUL (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title