Haberler

Fenerbahçe, Avrupa Maçları İçin THY ile Anlaştı

Güncelleme:

Fenerbahçe, 2015-2016 sezonu Avrupa Kupaları maçları için THY ile ''Resmi Havayolu Taşıyıcısı'' olarak anlaştı.

Nani ve Robin van Persie gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan Fenerbahçe, yeni sponsorunu buldu! Geçtiğimiz sezon formaya göğüs reklamı almayan sarı-lacivertliler, 2015-2016 sezonu Avrupa Kupaları maçları için THY ile ''Resmi Havayolu Taşıyıcısı'' olarak anlaştı.

İŞTE KULÜPTEN YAPILAN O AÇIKLAMA

"Profesyonel Futbol Takımımız 2015-2016 sezonu Avrupa Kupaları maçları için Türk Hava Yolları ile ''Resmi Havayolu Taşıyıcısı'' olarak anlaşmıştır. Karşılıklı yapılan anlaşma neticesinde Avrupa müsabakalarındaki forma göğüs reklamı karşılığında, Türk Hava Yolları Fenerbahçe'nin "Resmi Havayolu Taşıyıcısı" oldu.

Anlaşmanın iki taraf için de hayırlı olmasını diler, kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Futbol A.Ş."

GALATASARAY'A DA SPONSOR OLMUŞTU

THY, geçtiğimiz yıl Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçlarında göğüs reklamında yer almıştı. Galatasaray, grup maçlarına THY reklamıyla çıkmıştı.

CHELSEA İLE ANLAŞMA OLMADI

THY, daha önce de Manchester United, Barcelona, Borrusia Dortmund gibi kulüplerle anlaşma imzalayarak ismini tüm dünyaya duyurmuştu. Bu sezon başı da THY'nin İngiliz Chelsea kulübüne 25 milyon pound (86 milyon Türk lirası) karşılığında sponsor olacağı konuşulmuş ancak anlaşma gerçekleşmemişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türk Hava Yolları Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (10)

İ.CAVCAV:

Şikeci cinconlar rahat olun siz. Bizim iki maç garanti. Diğer başkanlarla da görüşürüm maçları ayarlarım canınızı sıkmayın siz. Yeter ki beni başkan yapın ölmeden. Başkan olursam cincona daha rahat yaparım o işleri

3
12
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Ya bu mucizemi Borussia Dortmund la ayni renk, ayni Sponsor Fenerbahçe yakisir iki Takima Cinconlar catlasin

2
7
yanıtYanıtla
ErkanMobil-ANDROID:

THY kime sponsor olacağını bilir.

3
5
yanıtYanıtla
ŞİKESARAY:

ŞİKESARAY BİR DARBE DAHA YENİ ŞİKESARAY BU YIL ŞİKE İLE GOL YİYEEK TOP ÜZERİNE GELİRKEN ELİNİ ÇEKECEK DAHA COK KALECİ BULSUN

4
4
yanıtYanıtla
GS NİN KOCASI:

Bu cinconların taşmasına kim çözdü

3
4
yanıtYanıtla
FB42:

Yemin ediyorum cinconun haber sayfaları bomboş hepsi FB nin haber sayfalarında. Bu büyüklüğün göstergesidir. İşleri güçleri FB ile uğraşmak. Niye biliyor musunuz. Vallahi de billahi de çatlıyorlar fesatlıklarından.

1
1
yanıtYanıtla
FENER AZİZ BAHÇE:

THY''de şikeci demiyor, anlaşma yapıyor. Fener tescilli şikeci olduğu için Türkiye''de en sevilmeyen takım, THY buna rağmen Sponsor olmuş , hayret. Zaten THY bir kesimin çiftliği oldu. Aziz de fenerin çiftliği. Fenerin Avrupa''da ne işi var ki, fener haddini bilmeli!!

2
0
yanıtYanıtla
FENER ZATEN AZİZİN ÇİFTLİĞİ:

Kimse telaş yapmasın, tescilli şikeci fenerle THY arasındaki sponsorluk anlaşması sadece Shakhtar Donetsk maçı için yapılmış. Zaten tescilli şikeciler sadece 2 maç maç oynar. Gerisi yok şikeciler için. .

1
0
yanıtYanıtla
DERVİŞ GÜNDÜZ:

HAYDİ FENER HAYDİ FENER HAYDİ TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİ!!!!! ALAYINA YUMURTA :)

0
0
yanıtYanıtla
FENERİSKYM:

ÇİZGİLİ DE MAHKUMLARIN ELBİSEYE BENZEMİŞ. ŞİKE NİN CEZASIMI?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title