Haberler

Etimesgut Şekerspor'da Şok Gelişmeler

Etimesgut Şekerspor Kulübü Başkanı Hızır Demir, Takımda Kadro Dışı Bırakılan Futbolcuların, Performanslarını Artırıp, İdman Programlarına Uydukları Takdirde Kadroya Girebileceklerini İfade Ederek, "Bu Futbolcular, Yıldız Futbolcu Havasından Çıkıp Çok Çalışarak, Amatör Ruhla Sahada Mücadele Etmele...

Etimesgut Şekerspor Kulübü Başkanı Hızır Demir, takımda kadro dışı bırakılan futbolcuların, performanslarını artırıp, idman programlarına uydukları takdirde kadroya girebileceklerini ifade ederek, ¨Bu futbolcular, yıldız futbolcu havasından çıkıp çok çalışarak, amatör ruhla sahada mücadele etmeleri gerekiyor¨ dedi.

Cüneyt Tanman ve Tamer Güney`in istifalarını da değerlendiren Demir, ¨Şekerspor`un başağrısı için gerekirse ben de giderim. Cüneyt Tanman beyfendiliğiyle tanıdığımız bir insan, iyi bir futbol adamı. Ama biz hoca değişikliğini bu zamanda yapmayı uygun gördük. Şekerspor tamamen bir patron kulübüdür. Şekerspor çok önemli bir proje içerisine girmiş durumda ve biz bu projeden vazgeçmeyeceğiz¨ şeklinde konuştu.

Sezon başında Beşiktaş ile bağlarını kopartıp, Etimsegut Şekerspor`a transfer olan Sergen Yalçın ise, kadrodışı bırakılmasına ilişkin soruları yanıtlarken, ¨Ben de ne olduğunu anlaamadım. Kadrodışı bırakıldığımıza dair ben ve arkadaşlarım kulüpten gelecek tebligatı bekliyoruz¨ dedi.

Ankara`da bulunan Türk futbolunun yıldız oyuncularından Sergen Yalçın, ¨2 haftadır işler kötü gidiyordu. Ben de sorumluluğumun bilincindeyim. Bana neden kadrodışı bırakıldığımın gerekçesi bilidirilmedi. Takımımızın iki hafta maçı yok. Eğer kadrodışı kaldıysak, nerede ve kiminle çalışacağımızı dahi bilmiyorum. Bekleyip, gelişmeleri hep birlikte göreceğiz¨ şeklinde konuştu.

Tamer Tuna da, kendilerine bildirilen talimatlara uyacaklarını belirterek, ¨Başkanın bizimle ilgili tüm söylediklerine hak veriyoruz. Yıldız futbolcular olarak burada da aynı futbolu oynuyoruz. Şu an geçiş süreci içerisindeyiz ve bu süreç sonlanmak üzere. Bu takımın başarısı için elimizden geleni yapacağız¨ ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title