Haberler

Eskrimde Avrupa Şampiyonası Hazırlıkları Sürüyor

Eskrimde Erkek Kılıç Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Ankara'da sürdürüyor.

Eskrimde Erkek Kılıç Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Ankara'da sürdürüyor.

Polonya'nın Torun kentinde 20-24 Haziran tarihlerinde düzenlenecek organizasyonun hazırlıklarına Eryaman'daki Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) devam eden milli takımın Ukraynalı antrenörü Valery Sturbabin, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Şampiyonanın hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Sturbabin, milli sporcular Enver Yıldırım, Mehmet Fatih Ant, İbrahim Ahmet Ant ve Murat Topgül'ün turnuvadan iyi derecelerle döneceklerine

inandığını dile getirdi.

Olimpiyatlarda sıralamayı belirleyecek şampiyonanın önemine değinen Ukraynalı antrenör, "Başarı şansımız yüksek, iyi hazırlanıyoruz. Sporcularımızın mental olarak da kendilerini hazırlamaları, kazanacaklarına inanmaları gerekiyordu. İrem Karamete'nin 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı elde etmesi sporcuları olumlu yönde etkiledi. Bu başarı eskrimde uzun yıllardır elde edilmemiş. Diğer eskrimcilerin hedeflerini yükseltti." diye konuştu.

Şampiyonada madalya mücadelesi verecek milli eskrimci Enver Yıldırım ise şampiyonanın son gününde çıkacağı müsabakada, çalışmalarının karşılığını alacağa inandığını söyledi.

Yoğun bir antrenman programı uyguladıklarını vurgulayan Enver, "Avrupa Şampiyonası, bu sezon için olimpiyatlardan sonra en prestijli turnuva. Olimpiyatlardan önce sezonun son büyük organizasyonu olması nedeniyle katılım diğerlerine göre az olacaktır. Yine de çekişmeli ve keyifli geçeceğine inanıyorum. Şampiyonanın altından başarıyla kalkacağız." ifadelerini kullandı.

Milli takım, şampiyona hazırlıklarını yarın yapacağı son antrenmanla tamamlayacak.

Kaynak: AA / Spor

Eryaman Polonya Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title