Haberler

Erzurum: 2008 Avrupa Satranç Şampiyonasına Aday Olan Erzurum Görücüye Çıktı

2008 yılında düzenlenecek olan Avrupa Satranç Şampiyonası'na aday olan Erzurum görücüye çıktı.

2008 yılında düzenlenecek olan Avrupa Satranç Şampiyonası'na aday olan Erzurum görücüye çıktı.

Erzurum'daki altyapı çalışmalarını ve şampiyona için gerekli olan kapasiteyi yerinde incelemek üzere bugün Erzurum'a gelen Avrupa Satranç Birliği Üyesi ve Şampiyona Koordinatörü Werner Stubenwoll, Erzurum Vali Vekili Mustafa Şahin'i makamında ziyaret etti. Beraberindeki Satranç Federasyonu Turnuva Direktörü Abdurrahman Koral ve İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile birlikte Valiliğe gelen Avrupa Satranç Birliği Üyesi ve Şampiyona Koordinatörü Werner Stubenwoll, Vali Vekili Şahin ile bir süre sohbet ederek, Erzurum hakkında bilgiler aldı.

Erzurum'un altyapı sorunu olmayan, zengin tarihi ve kültürel yapıya ve Palandöken gibi dünya standartlarında kayak merkezine sahip bir kent olduğunu ifade eden Vali Vekili Mustafa Şahin, ilin 2008 Avrupa Satranç Şampiyonası'nın yanı sıra 2011 Unıversiade Oyunları'na da aday olduğunu belirtti.

Erzurum Palandöken Kayak Tesisleri'ndeki otellerde incelemelerde bulunmak üzere Avusturya'dan gelen Werner Stubenwoll bir günlük çalışmanın ardından Erzurum'dan ayrılacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title