Haberler

Ebrar Karakurt'tan, "Müslüman olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz" yorumuna pankartlı cevap

Güncelleme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Ebrar Karakurt'un geçtiğimiz günlerde, sosyal medyadan bir kullanıcının, "Müslüman Türk Milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz..." yorumuna "Boş yapma Abdulhamid" cevabını vermesi çok konuşulmuştu. Karakurt bu kez de "Boş yapma Abdulhamid" yazılı pankartla verdiği pozla gündeme geldi.

Avrupa Şampiyonası'nda finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Ebrar Karakurt, sosyal medyada bir kullanıcıyla yaşadığı diyalogla gündeme oturmuştu. Karakurt içinde "Abdulhamid" ismi olan bir kullanıcının kendisine, "Müslüman Türk Milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz..." yorumuna "Boş yapma Abdulhamid" cevabını vermişti. Karakurt o kullanıcı için bu kez de pankart açtı.

140 BİNİ AŞKIN BEĞENİ ALDI

Karakurt'un göz kırpma emojisiyle yaptığı paylaşımda elinde bir pankart tuttuğu ve üzerine "Boş yapma Abdulhamid" yazdığı görüldü. Paylaşım kısa süre içinde 140 binin üzerinde beğeni aldı.

Ebrar Karakurt'tan, 'Müslüman olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz' yorumuna pankartlı cevap

Ebrar Karakurt'tan, 'Müslüman olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz' yorumuna pankartlı cevap

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ebrar Karakurt Voleybol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title