Haberler

Dünya Şampiyonlarına Görkemli Karşılama

Slovakya'da Düzenlenen Dünya Liseler Arası Atletizm Dünya Şampiyonası'nda Birinci Olan Muş Rekabet Kurumu Lisesi Erkek ve Kız Atletizm Takımları Yurda Döndü.

Genç atletler Muş'ta davul zurna ve halaylar eşliğinde karşılandı.Türkiye'yi yurt dışında başarılı bir şekilde temsil ederek hem erkeklerde, hem de kızlarda Dünya şampiyonu olan Muş Rekabet Lisesi yurda dönüşlerinde görkemli bir şekilde karşılandı. Dünya şampiyonu genç atletler, havaalanında davul-zurna ve halaylar eşliğinde karşılandıktan sonra kendileri için hazırlanan karşılama töreni için belediye meydanına geçtiler. Buradaki karşılama törenine Vali Yardımcısı Okan Leblebicier, Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, İl Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar, İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, İl Gençlik ve Spor Müdürü Süreyya Yağlıoğlu, Muş Şeker Fabrikası Müdürü Cumhur Mehmet Demirtaş, okul idarecileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Yardımcısı Okan Leblebiciler, hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirterek, "Hiçbir başarı tesadüf değildir. Bunu kendileri çok iyi biliyor. Sporcularımız çok çalıştı. Aileleri, milli eğitim camiası ve valilik olarak gereken destekler verildi. Muş halkımızın da bu pırıl pırıl gençlerimize sahip çıkmasından dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar da genç atletlerin bir tarih yazdığını ifade ederek, "2008 yılında Dünya şampiyonu olan Rekabet Kurumu Lisemiz, 2010 da şampiyonluğu pekiştirerek hem bayanlarda hem de erkeklerde ülkemizi temsil ederek yine Dünya şampiyonu oldular. Tabii bu süreç uzun bir çalışma sonucu ortaya çıktı. Bu konuda antrenörlerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Başta Sayın Valimiz hiçbir desteğini esirgemedi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman okulumuzun ve öğrencilerimizin yanında yer aldık. Bu başarının Muş'umuza ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title