Haberler

Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası Başladı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde başlayan Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası 2. Ayak ve Türkiye Motokros Şampiyonası'nın Birinci Ayak yarışmaları oldukça çekişmeli başladı.

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde başlayan Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası 2. Ayak ve Türkiye Motokros Şampiyonası'nın Birinci Ayak yarışmaları oldukça çekişmeli başladı.

Hayrabolu Belediyesi Motokros Parkuru'nda atlama rampalarında birbirleriyle kıyasıya yarışan yarışmacıların rekabeti, şampiyonayı izlemeye gelen vatandaşların yoğun ilgisini görüyor.

Şampiyonanın açılış seremonisinde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 1 hafta önce başkanlık mazbatasını aldığını hatırlatarak, "İlk katıldığım etkinlik de Hayrabolu'da yapılan Doğu Avrupa Şampiyonası ve Türkiye Motokros Şampiyonası oldu. Motokros Hayrabolu'da çok seviliyor. Türkiye'nin birçok yerinden motor tutkunları buraya şampiyonayı izlemeye gelmiş. Trakyalı birçok fotoğraf derneği yarışmayı takip ediyor, fotoğraflıyor, ulusal kanaların, ajansların temsilcileri burada. Biz belediye olarak bu sporun tanıtımına destek vereceğiz. Burada yapılacak alternatif projelere ve alt yapı çalışmalarına katkı vereceğiz. Bu sporun burada ulusal ve uluslararası olarak sürdürülmesinden yanayız" dedi.

ALTAYOĞLU: "SPORA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK"

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu da, önceden belirlenmiş bir yarışma takvimi olduğunu belirterek, "Biz belediyecilik anlayışımızda sportif, sanatsal faaliyetlere açık bir anlayışa sahibiz. Önemli olan gençlerimizin sportif etkinliklerde desteklenmesi. Bu faaliyetler aynı zamanda ilçemizin tanıtımına katkı verecek. Belediye olarak ilçemizde tüm sportif faaliyetleri destekliyoruz. Çok kısa zamanda motokros şampiyonasına hazırlandık. Kısa sürede programımızı yaparak Türkiye Motosiklet Federasyonu, Başkent Motosiklet Kulübü'nün destekleriyle şampiyonaya hazırlandık. Spora olan desteğimizi görev yaptığımız sürede her zaman devam ettireceğiz. Motokros bizim için ilçemiz için çok özel bir spor. Türkiye, Balkanlar ve Doğu Avrupa'dan gelen motokrosçuları Hayrabolu'da ağırlamaktan son derece mutluyuz" diye konuştu.

MX 2 ve MX 3 yarışmalarından sonra dereceye girenlere ödülleri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ CHP Milletvekili Candan Yüceer ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu tarafından verildi.

Yarışmalar sırasında yaşanan kazalarda yaralanan sporcular oldu. Motokrosçulardan Ulukan Ulu'nun, yarışma sırasında yaşadığı kazada kolu kırılırken, diğer yarışmacı Batu Dönmez'in ayağında kırıklar olduğu ve dizinin çıktığı öğrenildi. Kaza geçiren yarışmacılara acil sağlık ekipleri tarafından hemen müdahale edildi.

Organizasyonda Türk sporcuların yanı sıra Bulgaristan, Romanya, Makedonya, Yunanistan, Sırbistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden gelen yarışçılar da yarışırken, şampiyonayı yaklaşık 4 bin kişi izliyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hayrabolu Tekirdağ Türkiye Spor Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title