Haberler

Diyarbakır: Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A'da Mücadele Eden Diyarbakırspor'da Yaşanan Maddi Sıkıntı Nedeniyle Futbolcuların Alacaklarının Ödenmemesiyle Devre Arası Kamp Hazırlıkları Tehlikeye Girdi.

Türk Telekom Lig A'da mücadele eden Diyarbakırspor'da yaşanan maddi sıkıntı nedeniyle futbolcuların alacaklarının ödenmemesiyle devre arası kamp hazırlıkları tehlikeye girdi.

Yeşil-kırmızılı futbolcular, yaklaşık 1.5 milyon YTL tutarındaki alacaklarının ödenmemesi üzerine kazan kaldırdı. Genel Menajer İsmet Yılmaz, futbolcuların biriken alacaklarının ödenmemesi nedeniyle çok zor günler geçirdiklerini söyleyerek, "Futbolcularımız ilk yarıda inanılmaz bir mücadele örneği gösterdi. Sezon başında istediğimiz transferleri yapamadığımız halde stoperlerden sağ bek ve sol bek, orta alan oyuncularından da forvet oynatarak çıktığımız maçlarda 31 puan topladık. Futbolcuların artık sabrı kalmadı. Kendilerini Antalya kampına getirmek için büyük uğraş veriyoruz. Ancak alacakları ödenmediği için hem transfer yapamıyoruz hem de takım dağılma aşamasında" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Ahmet Aydın ise, futbolcuların taleplerinde haklı olduğunu belirterek, "Kimse kulübe sahip çıkmadığı için bürokratlar olarak bir yönetim oluşturduk. Futbolcular kesinlikle haklı. Şu ana kadar bize söz verenler sözlerinde durmadı. Çaldığımız tüm kapılar yüzümüze kapandı. Diyarbakırspor kişisel çabalarla ayakta duramaz" ifadelerini kullandı.

Bu arada Yeşil-kırmızılı yönetimin kaynak oluşturma çalışmalarında olumlu sonuç çıkmaması halinde hafta içerisinde olağanüstü kongre kararı alacağı iddia edildi.

Öte yandan Yeşil-kırmızılı taraftarlar da, zirve yarışında iddiasını sürdüren Diyarbakırspor'a sahip çıkılmasını istedi. Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Başkanı Zülküf İşlek, bu kritik durumda takıma sahip çıkmayanları asla unutmayacaklarını kaydederek, "Diyarbakırspor, tüm sorunlara rağmen ligin ilk yarısında büyük bir başarı örneği gösterdi. Destek verilmesi halinde Süper Lig'e çıkması muhtemel olan takımın dağılma aşamasına gelmesine çok üzülüyoruz. 10 milletvekilimiz, 2 bakanımız ve 5 belediye başkanımız, ayrıca bir o kadar işadamımız var. Bunlar neden bu takıma sahip çıkmıyorlar ? Ahmet Aydın ve ekibi her zamanki gibi yalnız bırakılmıştır. Diyarbakırspor'a sahip çıkmayanları asla unutmayacağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title